AGF-bekræfter: Arnason udlejes til Esbjerg

25

Som tidligere skrevet herpå siden, så er islandske Kari Arnason blevet udlejet til Esbjerg. Aftalen gælder frem til sommer.

– Vi har mange spillere om buddet til de to centrale midtbanepositioner. Unge spillere som Jens Gjesing og Kasper Povlsen har været igennem en rivende udvikling det seneste halve år og vist, at de har niveauet. Jerry Lucena er en nøglespiller på midten, Jakob Poulsen kan spille den centrale midtbane, Niels Kristensen er ligeledes et muligt emne, og endelig vil Benny Feilhaber også byde sig til, når han kommer tilbage. Alt i alt er konkurrencen blevet skærpet, og Kári har derfor fået den melding, at han ikke længere er selvskreven til en startplads. Da Esbjerg samtidig kom på banen med et godt tilbud, kunne både han og AGF se fordelene i en lejeaftale, siger Brian Steen Nielsen og tilføjer:

– Vi er meget tilfredse med den trup, vi har nu, men vi sonderer naturligvis markedet, og hvis der dukker noget spændende op i forhold til de positioner, hvor vi fremadrettet kan se en fordel i at styrke os, vil vi naturligvis se på tingene.

Kari Arnason er indtil videre noteret for 54 kampe i den hvide trøje og tre scoringer.

Få notifikation
Notifikation ved
25 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
INTERAGF
12 år siden

Gravesen er på vej.

Alfader
12 år siden

virker nu mere som en "vennetjeneste" til OP end som en logisk handling

animaniacs
12 år siden

Det er dog det dummeste jeg længe har oplevet det her!

OvePstyrer
12 år siden

What? Det er da muligt, at vi har flere spillere på midten, men Kari er da den stærkeste af dem alle.
Jeg synes ganske vist, at vi virkelig trænger til klassespillere på midten, hvis vi skal længere op i tabellen – det har Kari ikke niveau til. Men i efteråret var Kari da klart den bedste.

Baggio10
12 år siden

Rasmus Wurtz?B)

Den fede maler
12 år siden

Hvad fanden har de gang i?????????

Prinz
12 år siden

[i]- Vi er meget tilfredse med den trup, vi har nu, men vi sonderer naturligvis markedet, og hvis der dukker noget spændende op i forhold til de positioner, hvor vi fremadrettet kan se en fordel i at styrke os, vil vi naturligvis se på tingene.[/i]

Hvad med en 2. målmand [shock]

Hvad med en off. venstre midt ? [shock]

Jacob Poulsen skal sq da ikke ind på midtbanen. Han skal bare blive på sin højre off. midt. Mr. USA på den venstre off. midt en mulighed men ikke optimalt. Pleidrup….. nej vel.

INTERAGF
12 år siden

Jeg har hørt at Gravesen snart skriver under

Prinz
12 år siden

…. med VB eller hvad mener du INTERAGF ?

INTERAGF
12 år siden

Nej med GF

Spinner
12 år siden

Fint, fint. Vi var alt for defenisive med Kari og Jerry på banen samtidig!

Jacob
12 år siden

hvem har du hørt det rygte fra??? en kilde du ik vil oplyse???[lol][lol]

baydk
12 år siden

Mon Gravesen er en spillertype efter ER's hoved?[think][think]

baydk
12 år siden

Har Kaei virkeligt kun scoret 3 mål (så kan jeg huske dem alle: I 1. div ude mod Næastved og Køge og i efteråret mod FCMidt)??

matti-power
12 år siden

nej nej ikke kari væk

il_duce
12 år siden

Hvis ikke vi får en anden midtbane så virker dette umiddelbart helt hen i vejret?!

silverfox
12 år siden

Jeg synes det virker fornuftigt. Den udvikling som Gjesing og Povlsen har været inde i, samt Niels Kristensen og Benny Feilhaber, overflødiggør næsten Kári. Han har aldrig i mine øjne været den profil jeg tror han kan blive. Så hellere satse på egne talenter.
Mht Gravesen? NO FREAKING WAY! Ellers tak! Bliv væk. Han er formentlig i ret elendig form og jeg er alvorligt i tvivl om han stadig har mentaliteten til topfodbold. ER har vel bare vurderet, at specielt Gjesing er bedre? Ellers havde han vel ikke forlænget kontrakten med ham. Længere tror jeg ikke den er……

jan nielsen
12 år siden

gravesen hvem er det [shock]det bliver martin jørgnsen :k

Johansen_kim
12 år siden

jeg synes simpelthen det er latterligt!
håber de har en i ærmet, for han er så vigtigt i hovedet spillet, hvor hverken gjessing, povlsen og lucena kan 1 meter!:o

INTERAGF
12 år siden

Jeg har det fra en i AGF mere kan jeg ikke sige.

Emil_G
12 år siden

Gjesing er i hvert fald bedre end Kari, men mener dog ikke at Lucene har niveauet længere!

Kili
12 år siden

Hvorfor…… Nok den beste på midten i efteråret… Og så lejer vi ham ud til en direkte konkurrent i ligaen???????? Hvor er logikken????? Graver må være på vej ellers giver dette ingen mening!!!!

Wombatten
12 år siden

En halvsæson uden det store drama, vores talenter har bevist at de kan spille med i suppen og med Feilhaber på vej tilbage, så synes jeg at det her er temmelig smart. Arnasson har været meget dyr i løn, de penge kan nu bruges på en anden spiller. Oven i det, så får Povlsen og Gjesing mere spilletid, selvom jeg nu tror at de havde slået ham af alligevel. Feilhaber har jeg store forventninger til, og han kan som type, slet ikke sammenlignes med Arnasson.
Held og lykke hos fiskerne!

rubenhh
12 år siden

enig i det er dumt at leje ham ud til en konkurrent som esbjerg. det er en klar forstærkning for dem. han er sku en sand kriger….. vi er mange der kommer til og savne ham…….

letager
12 år siden

Hmm… Så nu også hellere at vi sendte Lucena tilbage til EFB, men synes som andre nævner også at det er meget fornufitgt at lade ham komme videre. Jeg har aldrig rigtigt syntes om ham, og han har aldrig virket som om han er blevet spillet ordentligt ind. Han har slet ikke haft den betydning som han havde i 1. division. God vind fremover Kari og tak for hjælpen.