AGF arrangerer folkevandring i sæsonens første kamp

3
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©
AGF vil skabe en kæmpe fodboldfest når klubben den 22. juli inviterer alle fans til et fodboldgilde, der skal blive en fast tradition i Aarhus.

Selvom Superliga-sæsonen er gået på hæld, så sker der spændende ting i AGF. Netop er de nye klubfaciliteter på Fredensvang blevet færdige, og nu forsøger AGF at samle hele Aarhus i sæsonens første kamp.

Intentionen er en fælles fodboldvandring mod Ceres Park i det som klubben kalder “Aarhus Walk”, og bliver det en succes, så ser direktør Jacob Nielsen gerne, at denne fodboldfest bliver fast tradition i byen:

– Vi vil gerne være med til at starte en ny tradition, der hylder Aarhus og byen. Vi er en del af Aarhus og har et nært og stærkt forhold til byen. Det forhold skal Aarhus Walk være med til at markere og gøre endnu stærkere, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Læs også: AGF’s unge talenter er – igen – de bedste i Danmark

Aarhus Walk starter søndag den 22. juli kl. 13 på det grønne område ved Ingerslevs Boulevard foran Sankt Lukas Kirken, og dernæst bevæger de trofaste AGF-fans sig ned af Stadion Allé. Her inviterer AGF til opvarmning, inden den egentlige Aarhus Walk starter og bevæger sig langs den ikoniske akse fra kirken og op til Ceres Park, hvor sæsonens første hjemmekamp venter.

Ifølge Jacob Nielsen er det netop byens fantastiske struktur der gør, at denne folkevandring har ingredienserne til at blive en fantastisk tradition:

– Vores stadion har landets smukkeste placering og vi vil gerne bruge den historiske akse mellem kirken og Ceres Park endnu mere. Derfor handler Aarhus Walk også om at inddrage Stadion Allé og bruge vores placering til at skabe en smuk begivenhed, der omfavner hele byen, afslutter Jacob Nielsen.

Aarhus Walk starter søndag den 22. juli kl. 13 på det grønne område ved Ingerslevs Boulevard foran Sankt Lukas Kirken i Aarhus.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Leone
Bruger

Fedt initiativ!

Guffe
Bruger

Enig! Jeg synes ideen har potentiale til at blive kæmpestor. Desværre er jeg selv og sikkert mange andre på ferie netop der, så jeg misser den desværre. Havde jeg været hjemme, havde jeg bakket det op.

touren47
Bruger

Bor selv 5 meter fra kirken, så lyder top fedt. Er dog lidt spændt på at se hvordan gudstjenesten kommer til at foregå 😀