AGF – AaB: Stem på Man-of-the-Match

0

Der var lagt op til et brag af en jysk klassiker, da AGF mandag aften tog imod et af 3F Superligaens tophold og rivaler Aab, på et propfyldt Ceres Park.

Allerede fra kampens start, var det tydeligt for alle, at der var tale om en særlig kamp. Intensiteten fra de mange tilskuere smittede uden tvivl af på spillerne, eller vice versa, og særligt første halvleg var domineret af dueller og hårde tacklinger, der kun ses i et opgør med ekstra meget på spil.

Det så længe ud som om, at de to mandskaber ville gå til pause ved 0-0, men godt fem minutter inde i dommerens tillægstid til første halvleg, modtog Patrick Mortensen en aflevering på kanten af AaB-feltet, som han køligt lagde til rette for Frederik Brandhof, der på akrobatisk vis sparkede sit første GF-mål i kassen.

I modsætning til tidligere AGF-kampe denne sæson, fortsatte De Hviie de gode spil i anden halvleg, hvor Jon Thorsteinsson endda fik et mål annulleret for en meget uheldig ‘hands’ lige inden målet.

Ikke desto mindre holdt hjemmeholdet AaB fra de store chancer, og kørte derved en relativt sikker, og enormt vigtig sejr hjem, der placerer klubben fra Smilets By på en 7. plads, lige efter Brøndby der også har 15 point, men en bedre målscorer.

Der var uden tvivl tale om en imponerende holdindsats, hvorfor det kan være svært at udpege én enkelt spiller, der fortjener mere ros end andre, men hjælp os på MTAC, med at kåre din Man-of-the-Match her:

AGF - AaB: Stem på Man-of-the-Match