Agent styrer transferindtægterne i AGF

1

Agenten Ivan Marco Benes, som ejer firmaet “Euro Connections” sidder inde med en meget stor magt i forhold til fremtidige transferindtægter i AGF. Firmaet har nemlig Leon Andreasen, Morten “Duncan” Rasmussen og de to målmænd Rune Pedersen og Steffen Rasmussen som klienter.

Rygterne svirer i øjeblikket omkring Leon Andreasens mulige skifte væk fra dansk fodbold. det var bl.a. i den sammenhæng at Ivan Marco Benes, Wolffgang Wolf og Henrik Risom var på lægterne til kampen mod Silkeborg.

Henrik Rison, som er scout i jylland, arbejder for Euro Connections og har en stor indsigt i dansk fodbold og hans tid i AGF har også en stor del at skulle have sagt.

Ivan Marco Benes’ rolle i AGF kan derfor risikere at blive stor og dette kan medføre glæde og had blandt fansene, som ikke ser sine stjerner blive solgt billigt.

Ivan Marco Benes siger selv: “Mit job er at skabe forbindelse klubberne imellem, og så er det op til dem at forhandle aftalerne på plads”. Han har også lagt mærke til den specielle situation der er mellem AGF og Kurt Andersen, hvad angår spillerpanten i Leon og Duncan. Men han udtaler “Den sag blander jeg mig udenom i tilfælde af en transfer på de to spillere”.

Ivan Marco Benes er godt klar over den store interesse for AGF’s Leon Andreasen og han indrømmer da også, at Bundesligaen vil passe godt til ham med han spillestil og løbevillighed.

JP skriver til slut: “Sagt af manden, der kan gøre AGF rig på millioner, men fattig på løfterige talenter”, hvilket understreger hans store magt.

Kilde: JP

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments