Agent: Dino er snart fortid i AGF

2
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

Den kroatiske back er snart fortid i AGF, det oplyser spillerens agent, Jozo Palac, til danske medier.

Han har spillet 101 kampe for AGF, scoret 1 enkelt mål og lavet et utal af ubrugelige indlæg, men Dino har kæmpet hans sag på højrebacken kamp efter kamp.

Han har en kroatisk jernvilje, et halvlunkent højreben og et løbepensum, der er noget for sig. Dino har været en god spiller for AGF, og ifølge Jozo Palac altså på vej væk:

Læs også: 10.000 i snit: Folk strømmer stadig til Ceres Park

– Han har været i Aarhus i en del år og har gjort det rigtig godt for klubben, mens klubben også har været god for hans karriere, men nu er det tid til noget nyt, fortæller agenten Jozo Palac til bold.dk. 

Det kunne godt tyde på et vinterskifte, og dermed står AGF overfor endnu en vigtig position at udfylde. De offensive forstærkninger er på plads med Mmaee og Toutouh, nu står den på en mulig erstatning af centerback-positionen og højrebacken. Men selvom Dino har været god, så er der mange gode emner i dansk fodbold på denne position.

Har I nogle gode bud på, hvem der skal erstatte backen hvis Dino smutter?

Dino Mikanovic ankom til AGF i 2015 fra Hajduk Split.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Dino har gjort det ok, men har hele tiden haft meningen, at vi burde kunne finde en bedre. Og faktisk mente jeg at AJA var bedre, men det blev spoleret af hans skader; han er så siden blevet fast mand, og anfører i Vendsyssel, men har ikke set nok til at vide, om han faktisk gør det godt, eller de bare ikke har bedre? Så begræder ikke at Dino skulle være på vej væk, men PC skal ud af starthullerne for at få sikret en god erstatning. Og måske endda 2 til pladsen, for pt. mangler vi et alternativ. Så… Læs mere »

Rambro
Bruger

Gerne en dansker og findes han ikke på overskudslagrene i andre superligaklubber (Gammelby, Tychosen), så find han i 1. divisionsklubberne.