Ærgerlig Mortensen til MTAC: Tvivlsomt rødt kort

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

I søndagens sene kamp i 3F Superligaen, tabte AGF med 1-0 til F.C. København på Ceres Park. Det var værternes første nederlag i denne sæson. Efter nederlaget ærgrede topscorer Patrick Mortensen sig over at “De Hviie” ikke fik mere ud af kampen.

Af Rasmus Thomsen

Inden weekendens runde i 3F Superligaen befandt AGF sig på tabellens andenplads. “De Hviie” var endda ubesejret efter turneringens første fem runder. Søndag aften bremsede F.C. København dog den flotte stime.

Sølvvinderne fra sidste sæson, endte med at vinde 1-0, efter en tidlig scoring på straffespark.

Morethanaclub mødte Patrick Mortensen efter kampen, og den målfarlige angriber var skuffet, men afklaret efter sæsonens første nederlag.

“Sådan er det jo. Man skal ikke tage noget fra FCK, det er et fint hold. De har selvfølgelig fået en dårlig start, men jeg synes de gør det godt i dag. Jeg synes ikke, vi starter særlig godt og vi får et straffespark imod os og de får scoret og det er lidt op af bakke”.

“Men jeg synes egentlig, vi kommer okay efter det i løbet af 1. halvleg og får det stabiliseret lidt”

 

Søndagens kamp mod F.C. København bød ikke på mange chancer til AGF og kun én gang, var aarhusianerne for alvor tæt på at score på Kalle Johnsson i FCK-målet.

Mortensen var heller ikke imponeret over AGF’ernes angrebsspil i kampen.

“Men generelt set over hele kampen, er vi ikke farlige nok. Vi skaber ikke nok til at score nogle mål, udover den sidste jeg har på overliggeren. FCK gjorde det fint i dag og de havde også chancer til at score til 2-0, så jeg skal ikke benægte noget”.

“Jeg synes Kamil (Grabara, red.) havde nogle gode redninger. Men jeg synes alligevel det er ærgerligt, at vi ikke får noget mere ud af det.

 

Kampen mod F.C. København var generelt præget af hårdt spil og mange dueller. Dommer Mads Kristoffer Kristoffersen brugte sine gule og røde kort flittigt i kampen. Fra hjemmeholdets synsvinkel var særligt to situationer afgørende. Straffesparket begået af Alexander Munksgaard, hvor VAR måtte tages i brug.

Og så det røde kort til Nicolai Poulsen.

Efter kampen var Mortensen tydeligvis ikke helt enig med dommeren og VAR-dommerne i de to forseelser. Mortensen satte lidt ord på VAR og det dømte straffespark.

“Det er meget forskelligt fra kamp til kamp vil jeg sige (VAR-dommene). Jo, han har hånd på bolden, men jeg synes fandme det er svært. Skal han save den af eller hvad skal han gøre? Han hopper ned i en glidende og den ryger under ham tror jeg, og så op på armen. Så det var lidt tungt”.

Situationen omkring Nicolai Poulsens gule kort nummer to, gav Mortensen et flashback til en kamp i Aalborg.

“Og selvfølgelig også ærgerligt at Nicolai (Poulsen, red.) får sit røde kort. Den synes jeg også er lidt tvivlsom, den minder mig meget om en kamp, vi spiller ude mod AaB, hvor Kasper Kusk glider bolden videre og giver Højer et ordentligt skrub og hvor de så scorer”.

“Og der blev i hvert fald ikke dømt noget. Så det er lidt ærgerligt. Men jeg synes ikke vi skal stå her og give VAR skylden for noget. Jeg synes, vi skal kigge indad, det er jo vores egen fejl at vi ikke som minimum får ét point i dag”.

 

Efter sæsonens første seks 3F Superliga-kampe, topper Patrick Mortensen topscorerlisten med fem scoringer.

 

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments