Adama Guira færdig for resten af efteråret

Skrevet den 20. oktober 2017 - 12:03 af

Da AGF mødte Lyngby i mandags, var det på mange måder en rædselsfuld kamp for den nye cheftræner. Han måtte først se Adama Guira udgå med en skade, mens han efterfølgende kunne se Dino Mikanovic få marchordre i pausen.

Det endte med 0-2 til gæsterne fra Lyngby, men her efter kampen er det kommet frem, at den skade Guira har pådraget sig, er værre end først antaget.

På Jyllands-Posten skriver de, at det er en meniskeskade, som Adama Guira har pådraget sig, og at han derfor næppe bliver klar til en af de resterende syv kampe, som der er tilbage her i efteråret.

Daniel A Pedersen gik ind og overtog pladsen for Guira, og det forventes ligeledes, at det er ham, der skal dække pladsen i de kommende kampe.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Ærgerligt for Adama, synes ikke rigtigt ham hat vist noget endnu (bortset fra en fin frispilning til Jacob Ankersens mål mod Helsingør), så jeg foretrækker stadig DAP, der også er rigtig 6’er!

    Dog er Adama nok først nu ved at komme rigtigt i form, og derfor først nu man kunne begynde at vurdere ham. Og så er det self. ekstra ærgerligt, at han bliver sat tilbage igen.
    Må håbe på en god vinterpause til ham, så han kan komme stærkt ud til foråret.

Skriv et svar