Århus-virksomhed bringer danmarks største AGF-site tilbage til Smilets By

5
Nicolai Klausen (tv) og MTAC redaktør Emil Just (th)

Morethanaclub – AGF’s største fansite, er igen i århusianske hænder.

Mediehuset Heymate har netop opkøbt Morethanaclub.dk med henblik på at videreføre AGF’s fansite og bringe det tilbage til dets rødder.

Unikt indhold og knivskarpe nyheder

Indtil december 2018, har Morethanaclub været ejet af Aalborg virksomheden, Performancezoo. Nu er siden blevet købt af det århusianske mediehus Heymate, og er endelig tilbage i århusianske hænder.

Heymate er bestemt ikke nybegyndere når det kommer til drift af websites. Heymate har stor succes på området og styrer lige nu driften af over 46 websites. I kan derfor forvente, at Heymate sørger for fedt og relevant indhold til morethanaclub.dk, så I kan holde jer opdateret på nyheder fra AGF – når I selvfølgelig ikke står på en af de 19.433 tilskuerpladser på Ceres Arena, og synger med på AGF slagssang ’I troed’ vi var døde og borte’.

Nicolai Klausen, Digital Advisor hos Heymate, udtaler:

“Visionen er at få endnu mere unikt indhold til siden og blive en endnu større spiller i forhold til AGF-nyheder. Vi vil gerne bringe sitet tilbage til brugeren og levere endnu mere relevant indhold til de mange AGF-fans. Derudover har vi stort fokus på, at det skal være brugernes site – et samlingssted for AGF-fans, som ønsker at holde sig 100 % opdaterede på deres favorit fodboldklub. Det skal derfor ikke være et kommercielt site, men være et site, som hele tiden har fokus på at skabe værdi for brugeren.

Vi forventer at vi indenfor relativ kort tid, har fået skruet op for mængden af artikler, så man kan forvente, at alt hvad der er at læse omkring AGF, kan findes på Morethanaclub. Vi vil gerne kunne levere minimum 2-3 artikler dagligt og unikke ugentlige spiller interviews. Med andre ord, har vi nogle rigtig spændende ting i støbeskeen og vi glæder os til at komme igang.”

Det foretrukne fansite for AGF-fans

Morethanaclub.dk er i løbet af de seneste år blevet det foretrukne fansite for AGF-fans. Med Heymate som ny ejer af sitet, kan I kun forvente flere knivskarpe nyheder om De Hviie helte. I har tilmed stadig de samme muligheder for at debattere på siden, og du er derfor sikret spændende debatter, diskussioner og sammenhold om De Hviie, lige meget hvor du befinder dig.

Christoffer Hübertz, ejer af Heymate, har arbejdet med Morethanaclub fra 2012-2017 og udtaler:

“Siden jeg forlod Morethanaclub har jeg savnet nyheder lidt oftere og så synes jeg, at siden har haft for mange reklamer som generer brugeroplevelsen. Vi vil derfor forsøge at lave aftaler med lokale virksomheder i byen, sådan at de reklamer der vil være på siden, er så relevante for brugerne som muligt.”

Christoffer Hübertz udtaler samtidig:

“Vi er meget åbne for ideer, ønsker og nye tiltag i forhold til, hvordan vi kan lave siden endnu bedre, så vi sammen kan få det gode gamle Morethanaclub tilbage.”  

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
MilanoGF
Bruger

Det er ligefør det topper den transfer vi lavede i dag. Fremragende nyhed! Håber ikke at det blot bliver ved ideerne, bliver de ført ud i livet, og rigtigt, så skal MTAC nok komme tilbage til sin retmæssige status som SIDEN for AGF.

Tipper
Bruger

Dejligt at Morethanaclub er tilbage i trykke rammer, lyder utrolig spændende med alle de oplæg

4-4-2
Bruger

Fantastisk nyhed!

aske
Bruger

Stort tillykke med erhvervelsen, og jeg er helt enig, det var blevet mere en reklameside end et fodbold side. Med andre ord et døende site, håber I kan give lidt liv til sitet. 🙂

Lennart
Bruger

Fedt !