Århus GF har flest tilskuer

0

Århus GF som er af AGF’s store samarbejdspartnere, er den klub i mændenes håndboldliga der har flest tilskuere.

Efter at Arenaen er blevet bygget og Århus GF nu i flere år har været at finde i den bedste række er fanskulturen, for herrehåndbold i Århus, ved at udvikle sig. Dette er komme igang ikke mindst pga. de fælles arrangementer der er blevet afholdt sammen, eller rettere i forlængelse af hinanden, med AGF. Flere gange har man kunne opleve AGF og Århus GF spille lige efter hinanden og det har været med til at øge interessen, for ikke mindst for håndbolden.

Århus GF har til deres første 6 hjemmekampe i sæsonen haft 14.100 tilskuere hvilket er 2310 tilskuere pr. kamp. Mange af disse er sikkert hyppige fodboldfans, som lige har slået et smut forbi hallen.

Dette antal tilskuere er et pænt stykke over nummer to, som er AaB, som har haft 10.100 tilskuer i samme antal hjemmekampe.

Fremtiden ser derfor lys ud for Århus GF, efter de med samarbejdet med AGF, hvor de to i fællesskab skal drive Atletion, og laver fælles arrangementer kan skabe større opmærksomhed om klubben. Dertil oplever man stor sportslig succes ved at være med i topstriden i herrehåndboldligaen.

Kilde: Stiften

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments