Aabech: Seks point er ingenting

2

Kim Aabech mener stadig, at alt er åbent i dette års udgave af NordicBet Ligaen. Efter søndagens 1-0 sejr hjemme over Lyngby, har AGF tanket en ordentlig portion selvtillid forinden dagens opgør mod Brønshøj. Dette til trods for, at der stadig er et hul op til oprykningspladserne.

“Nej, nej, det er der ingen grund til. Alt er fortsat åbent. Der mangler stadig mange kampe, og vi har en kamp mod både Viborg og Lyngby tilbage, så der er masser af muligheder for at hente det tabte”, siger Aabech til Aarhus Stiftstidende

Kim Aabech virker fuld af selvtillid inden de to udsatte opgør, mod henholdsvis Brønshøj og Fredericia, skal spilles og mener, at hvis de to kampe omsættes til seks point, så er forspringet til Lyngby og Viborg noget der sagtens kan hentes.

“Set i det lys er seks point ingenting, men hvis vi dummer os mod både Brønshøj og Fredericia, bliver det selvfølgelig svært. Det kan jeg godt se. Men sådan kommer det ikke til at gå”, siger Aabech til Aarhus Stiftstidende

AGF skal, som sagt, allerede i kamp allerede senere i dag mod Brønshøj.

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Groggster
7 år siden

Du har om nogen bevist, hvad din kækhed kan bringe det til. Fortsæt den flabede stil, det er en fornøjelse som topping på dine stærke præstationer!

petersen100
7 år siden

AABECH – den mand er guld værd!!