Aabech forlænger med Lyngby og Helstad til Monaco

11

Kim Aabech var meget tæt på et skifte til AGF, men aftalen brød sammen, da AGF vurderede at Aabech var for uprofessionel.

I dag er det så 100 % sikkert, at Aabech ikke kommer til AGF, da han har forlænget sin kontrakt med Lyngby BK.

Det ser heller ikke ud til, at nordmanden Thorstein Helstad kommer til AGF, da en avis har skrevet, at nordmanden efter alt at dømme skifter til AS Monaco, der rykkede ned i den franske 2. division, hvor Helstad i forvejen tørnede ud for Le Mans.

Få notifikation
Notifikation ved
11 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
xhxn
10 år siden

Tillykke Kim Aabech. Så kan du jo også beholde dit værelse hos dine forældre, få din mors mad og holde gode fødselsdage….. Det var nok også et for stort skridt for dig at tage alene med toget til jylland….

Sylvester
10 år siden

what he said 🙂

fisk
10 år siden

Hold da fast en skovl…..
At lyngby skriver med det opblæste fæ igen, kan da kun være i mangel af bedre.

FHT176
10 år siden

Aabech er godt nok en mærkelig mand.

grind88
10 år siden

Fuck han er mærkelig !?

Cavling
10 år siden

Fornuftigt at han lige ville afvente interessante bud fra udlandet før han ville skrive med GF. Hehe. Sådan en skovl

Aboikos
10 år siden

Hellere konge i Lyngby…

Steen6372
10 år siden

Tvivler på at mandens telefon har været glødende efter episoden med AGF. Så nu handlede det om overhovedet at have et job på et nogenlunde sportsligt plan.

zcml
10 år siden

Ligeglad med Aabech, men lidt ærgelig over, at det nok ikke bliver til noget med Helstad. Håber dog ikke at det betyder, at BSN nu igen skal til at finde nye emner, men bare satse mere seriøst på en anden angriber (vi ved jo heller ikke, hvor meget han har satset på Helstad, eller om det bare var én spiller man så, der kunne ha' været en mulighed?). Jeg håber dog bare, at der snart sker noget. For det vil være bedst at ha' truppen klar, når træningen starter op igen, I stedet for at de først kommer et par… Læs mere »

Leeds
10 år siden

Klasse..det var en spiller vi ikke kunne bruge.Manden er både dum og doven.Godt vi ikke nåede at lave den fejl at få ham til AGF.Lad os nu få Lange fra Esbjerg til AGF.
Det ville være et klassekøb.Og lej så Christian Poulsen i Liverpool.

vieri
10 år siden

Det har Aabech sgu godt af 😀 . At han må blive i Lyngby er i den grad en fallit erklæring for en mand der synes han var for "fin" til at komme til AGF og nok håbede på et bedre tilbud end det vi kunne give ham.