AaB vinder også deres generalprøve

1

Om blot seks dage ruller Superligaen igen, når AGF og AaB tørner sammen i “Slaget om Jylland” der samtidig er en yderst vigtig kamp for begge mandskaber, der stadig forsøger at indhente holdene i Top 6.

I går spillede AGF deres sidste testkamp før søndagens opgør mod AaB, og det endte som bekendt med en sejr på 2-1 til “De Hviie” på mål af Kasper Junker og Morten “Duncan” Rasmussen.

I dag var det så tid til, at AaB skulle gennemføre deres generalprøve, da de skulle møde de norske bronzevindere fra Odd BK. Til kampen var AaB dog yderst decimerede, da de måtte undvære hele fem spillere, der ellers normalt ville være at foretrække i Morten Wieghorsts startopstilling.

Edison Flores, Thomas Enevoldsen og Kasper Risgård er alle skadet, og samtidig tvivlsomme til opgøret mod AGF. Derudover var Christian Bassogog og den nye keeper, Ivan Lucic ikke til stede endnu, og de måtte derfor alle sidde over i dagens kamp.

Det voldte dog ikke Morten Wieghorst tropper de store problemer, og nordmændene blev nedlagt med samme cifre, som AGF vandt med i går, nemlig 2-1.

Jakub Sylvestr og Jannik Pohl stod for hjemmeholdets scoringer, mens nordmændene reducerede med ca. 10 minutter igen.

Hvad kan vi så bruge dette til? – Ikke det store. Reservekampe er sjældent retvisende, men det betyder stadig, at det er to mandskaber, der begge har fået tanket selvtillid, der mødes på søndag, når Superligaen atter sparkes i gang.

Hvis AGF skal have de mindste forhåbninger om at nå målsætningen om Top 6, så er en sejr et krav mod AaB. Nordjyderne er nemlig placeret tre point og tre placeringer højere i tabellen end AGF, og hvis det ikke bliver til tre point, ser det meget svært ud for byens hold.

Lige nu er der syv point op til det forjættede land, mens et nederlag og resultater der går mod AGF kan betyde, at der vil være 10 point op til 6. pladsen efter søndagens opgør. Det vil vel og mærke være med flot fire kampe og 12 point at spille om.

Kravet må derfor være en sejr mod AaB, hvis drømmen om Top 6 stadig skal kunne lade sig gøre, selvom de tre point også vil lune i et evt. nedrykningsspil.

Alle mand på stadion – KSDH!

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
chilli
Bruger

Ja, en sejr må et klart krav til holdet.

Men det går nok som det plejer. Ok spil og indsats, og et knebent 1-2 nederlag!