6 på stribe – ny sejr til AGF!

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Der var lagt op til topkamp i 3F Superligaen, da formstærke AGF på hjemmebane tog imod FC Nordsjælland. Inden kampen var ”De Hviie” ubesejrede i seks ligakampe – og denne stime skulle fortsætte denne søndag.

Cheftræner David Nielsen havde valgt en startopstilling uden de store overraskelser. Mest interessant var det, at Bror Blume var tilbage i startopstillingen efter sygdom. Og at Jovanovic indtil videre har vundet målmandskrigen, hvor sommerindkøbet William Eskelinen var henvist til bænken.

AGF fik en drømmestart på kampen, da de allerede efter små 6 minutter kom foran 1-0. Mustapha Bundu slap fri i højre side af banen. Bundu forsøgte selv med en afslutning, men det endte med en redning. Bundu opsnappede dog riposten, og så kunne han spille bolden på tværs i feltet til en helt fri Jakob Ankersen. Ankersen kunne sikkert sende bolden i mål fra kort afstand, hvilket betød en tidlig føring til hjemmeholdet.

Efter 20 minutter gik der et sus igennem det meste af stadion, da Mustapha Bundu måtte en tur i græsset, i mens han tog sig til det ene baglår. Det lignede en forstrækning eller fibersprængning, men tilskuerne kunne ånde lettet op. Bundu kom hurtigt op igen og efter lidt behandling, var han klar til at fortsætte.

Det var i det hele taget en underholdende kamp som de 9.149 fremmødte tilskuere var mødt op til. På trods af drømmestarten, var det dog FC Nordsjælland der herefter satte sig på spil og chancer. Undervejs diskede Jovanovic op med flere gode redninger, men efter 40 minutter gik den ikke længere. Efter et FCN-hjørnespark steg Kian Hansen til vejrs og headede bolden ind bag Jovanovic. De to hold gik til pause ved stillingen 1-1.

Fra 2. halvlegs start kom AGF igen flyvende ud og allerede efter 1 minut var det tæt på en scoring til 2-1. Frederik Tingager måtte dog desværre se sit hovedstød blive reddet af stolpen.

Men ligesom i 1. halvleg, så rystede FCN den hurtige AGF-chance af sig, og så satte de sig på spillet. AGF var farligst på dødbolde og omstillinger, men det var generelt en meget lige forestilling, på dette tidspunkt.

Efter knap en times spil måtte Jovanvic igen diske op med en god redning, da Mikkel Rygaard forsøgte sig med et godt skud fra distancen.

Men så tog især en mand affære – Mustapha Bundu. På få minutter var Bundu manden bag målene til 2-1 og 3-1. Først brød Bundu endnu engang igennem i højre side, og så serverede Bundu bolden for tilbagevendte Bror Blume, som udplacerede Nikolaj Larsen i FCN-målet. 2-1.

Og få øjeblikke efter, så var Bundu igen ustoppelig og denne gang brugte FCN ulovlige midler i forsøget på at stoppe ham, hvilket endte med et straffespark til AGF. Patrick Mortensen omsatte straffesparket på sikker vis. AGF cruisede pludselig mod en stensikker sejr og kampen var nu reelt afgjort efter 65 minutter, da sejren herefter aldrig kom i fare for ”Byens hold”.

I løbet af 2. halvleg blev der også spilletid til de unge nyerhvervelser Zach Duncan og Gift Links, ligesom Nicklas Helenius gjorde comeback.

Mustapha Bundu blev fuldt fortjent valgt som ”Kampens bedste spiller” af de mange fremmødte fans på Ceres Park.

Efter dagens kamp, er AGF stadig placeret på 3. pladsen, nu med 6 ligasejre på stribe!

Nyd resten af søndagen – KSDH!

Kampfakta:

Mål/oplæg:

1-0 Jakob Ankersen/Mustapha Bundu

1-1 Kian Hansen/Mikkel Rygaard

2-1 Bror Blume/Mustapha Bundu

3-1 Patrick Mortensen (straffespark)

Gule kort:

Mustafa Amini (AGF)

Isaac Atanga (FCN)

Nicklas Backman (AGF)

Ulrik Jenssen (FCN)

Casper Højer (AGF)

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved