4 ting, du kan genkende, hvis du er fodboldfan

0

Er du fodboldfan? Sidder du klistret til skærmen hver gang der er Champions League? Eller render du til træning og fodboldkamp flere gange om ugen? Så kan du helt sikkert nikke genkendende til nogle af de her situationer.

1: Efterår er lig med Champions League

Andre går måske og glæder sig til at se træerne, der skifter farve, til at drikke varm kakao eller til at fejre halloween og holde efterårsferie. Men ikke dig. Du glæder dig udelukkende til at sommeren er forbi og at det bliver efterår fordi, at for dig er efteråret lig med Champions League. 

Det er selvfølgelig almindelig viden, at grupperne til det kommende Champions League udtrækkes i sensommeren, og at de indledende kampe i gruppespillet bliver spillet i løbet af efteråret. Og du laver naturligvis ikke andre planer, når der spilles kampe i Champions League. 

 

2: “Jeg smider bare lige en halvtredser”

Du tjekker altid weekendens kampe i god tid, så du kan finde de bedste spil og de bedste odds. Du tænker på forhånd på, hvilket hold, der får flest hjørnespark. Du tænker så det knager, når du går tilbage i din hjernes statistik – hvor mange hjørnespark var det nu lige, at de fik sidste gang? 

Det kan gå op og ned, det der med at spille på fodboldkampe. Men du kan helt sikkert genkende det der med, at man jo “bare lige kan smide en halvtredser eller en hund” på et væddemål, som måske er lidt usikkert. Du vil måske satse på en fodboldkamp i Sverige, hvor du går efter at finde de bedste Oddsbonusar. Og så krydser vi selvfølgelig bare fingre for, at det går hjem.

 

3: Dit humør påvirkes af fodboldkampenes resultater

Om du er til fodbold i den danske Superliga, om du er mere til engelsk fodbold, eller dit yndlingshold spiller i Serie A eller La Liga – du kender det. Hvis det ikke går lige som det skal for det hold, du holder med, kan du blive sur. Rigtig sur. Du engagerer dig så meget for dit holds succes, at det påvirker dit humør resten af dagen, hvis det går dårligt. Du ved godt, at fodbold ikke er det vigtigste i verden. Men kampens 90 minutter føles det altså bare nogen gange som om, at det er det!

 

4: Tredje halvleg

Hvis du er fodboldfan – eller bare fodboldspiller – ved du selvfølgelig også godt, at tredje halvleg er lige så vigtig som de to første. Uanset, hvordan de to andre halvlege er gået, er tredje halvleg nu altså bare noget, der hører til. Om man har vundet eller tabt, så kan man mødes over en sejrsøl – eller det modsatte. Omklædningsrummet bliver basen, og I kan blive der i flere timer efter en kamp, før der overhovedet er nogen, der går i gang med at klæde om. Kampens spiller kåres, og der uddeles bøder. Den er nu altså bare noget helt særligt, den tredje halvleg.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments