3 ting du kan lave, når der er pause i kampen

0

Dette er sponsoreret indhold

Der er ikke noget mere fedt end en fodboldkamp, hvor der er godt gang i den. Derfor er det også altid en lille smule ærgerligt, når der kommer pause midt i det hele. Det er selvfølgelig rart, fordi du kan genopfylde snacks og gå på toilettet uden at skulle gå glip af noget af kampen, men hvis ikke du skal noget af dette, er den en stund, hvor du bare ender med at ligge fladt på sofaen og vente. I stedet for bare at vente, er det en god ide, hvis du får noget godt ud af tiden. Derfor vil du i det følgende finde tre gode tips til, hvad du kan lave af mere praktiske ting, når der bliver fløjtet til pause.

Kom i gang med det praktiske udenfor

Selvom pausen ikke er lang, er det øv bare at sidde og kigge ud i luften. I stedet for kan du tage jakken på og så gå i haven. Her kan du enten lige klare nogle af de ting, som du måske har udskudt længe, eller du kan friske det hele lidt op. Du kan eventuelt forsøge dig med at lægge granitskærver i dine blomsterbede eller i indkørslen. Det tager ikke lang tid, hvis du allerede har købt granitskærverne, men du kan være helt sikker på, at det kommer til at se godt ud, når du har klaret det.

Klar de huslige pligter

Hvis du ikke har noget, som du skal ordne udenfor, har du helt sikkert nogle huslige pligter, som du skal tage dig af indenfor. Det kan være, at der er vasketøj, der skal vaskes, en opvask der skal tages, børn der skal puttes eller en støvsuger, der skal svinges. Der er altid huslige ting, som du kan give dig til, og du vil i sidste ende altid blive glad for, at du klarede disse i pausen i stedet for at skulle stå med det senere eller dagen efter. Find derfor den praktiske tankegang frem og kom i gang med at klare så mange huslige pligter som muligt, så du kan få det overstået og hygge dig i stedet. 

Du kan altid tage musik i ørene eller lytte til lidt af en podcast imens. Dette kan i hvert fald være med til at gøre det lidt sjovere at ordne.

Gå tur med hunden eller leg med børnene

Hvis du gerne vil bruge pausen på noget, der er lidt sjovere, kan du lytte lidt til den hund, der nu har kigget længselsfuldt på dig de sidste 45 minutter, og vælge at gå en tur med ham eller hende. Du kan være helt sikker på, at det både vil være til glæde og gavn for hunden såvel som dig at komme ud i den friske luft og bevæge sig lidt. 

Hvis du ikke har en hund, men i stedet har børn, kan du være helt sikker på, at de også vil blive glad for lidt opmærksomhed. Så sæt dig ind til dine børn og drik en kop fiktionel te sammen med din datter, eller gå i krig med din søn og hans soldaterfigurer.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments