3 gode råd til at indrette et fodboldhjem

0

Står du og skal flytte i nyt hus eller i ny lejlighed, og ønsker du at “pryde” din indretning med fodbold eller andet sport? I denne artikel giver vi dig tre råd til, hvordan du kan gøre dette på en flot og simpel måde, uden at din partner siger fra, fordi det ikke falder i hendes eller hans smag. 

Plakater på væggen

Et hjem uden ting på væggen ser enormt kedeligt og sørgeligt ud. Derfor er det blandt andet her, du kan starte, hvis du står og skal flytte. Det er vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvad der skal være på dine vægge, når du skal indrette dit nye hjem.

Flere og flere forhandlere tilbyder flotte plakater, der kan falde i enhvers smag. En af disse forhandlere er Minida.dk. Minida tilbyder blandt andet en bred vifte af plakater til stuen. Hos Minida vil du eksempelvis kunne finde et hav af fodboldplakater – nogle mere fodboldrelaterede end andre – og disse plakater vil kunne være med til at give dit hjem et sportsligt pift.

Er det svært at overtale din partner til at købe fodboldplakater, kan du overtale ham eller hende ved at købe nogle andre plakater på samme tid. I Minidas katalog finder du plakater til enhver smag, og dermed kan du sikre dig, at det hele ikke kun kommer til at handle om fodbold.

Bordfodboldbord

Der er også andre måder at indrette sit hjem på, hvis du ønsker det skal indeholde noget fodboldrelateret.

En ting, der vinder større og større indpas i familier, er bordfodboldbordet. Dette bord tilbyder sjov og leg med familien, og det kan både være med til at give hjemmet et fodboldmæssigt pift på samme tid med, at det kan skabe gode oplevelser mellem dig og dem, du holder af.

Ønsker din partner ikke, at dette bord skal stå midt i stuen, kan det gemmes væk i kælderen eller på børnenes værelse.

Haven er det oplagte sted at starte

Denne sektion er kun relevant for dig, der har en have til rådighed.

Du kan se på mange mennesker, om de elsker fodbold, ved at se på deres have. Er der fodboldmål, eller er græsset klippet perfekt ned i ren “greenkeeper-stil”?

På de varme sommerdage er det fantastisk at have en have, der tilbyder mulighed for leg med bolden. Det er en endnu bedre undskyldning at indrette haven med fodboldmål og lignende, hvis du har børn, som også elsker at spille med. 

På den kan du lave dit hjem om til din helt egen hjemmebane.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments