3-2 sejr til AGFs Superligamandskab i dagens reserveliga-kamp mod AaB

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©
Af Mattias Sundroos

Det dårlige vejr igår resulterede i en aflysning af kampen mellem AGF og Randers FC, men førsteholdsspillerne fik istedet lidt minutter i benene i dagens reserveligakamp mod AaB. 

Det var med stor skuffelse, at mange igår læste pressemeddelsen fra direktør i AGF, Jacob Nielsen, da han desværre måtte meddele, at kampen var aflyst. Ifølge driftchef i Ceres Park & Arena, Flemming Skytte, så skyldes aflysningen, at de seneste dages kraftige regn blev for meget til, at banen kunne følge med, hvilket han udtalte til agf.dk.

Der er endnu ikke kommet nyt fra AGF ang. ny dato for kampen mod Randers FC. Dog indikerer dagens reserveligakamp nok, at kampen ikke bliver afviklet lige foreløbig, da de fleste af Superliga-spillerne var i aktion i dag på Fredensvang.

3-2 sejr over AaBs reserver.

Ifølge agf.dk, så var det en underholdende første halvleg, der bølgede frem og tilbage, dog hårdt udfordret af vejret. Det skulle tage 16 minutter før første scoring kom, men det var desværre gæsternes “gæstespiller” Aramis Kouzine, som dukkede op på forreste stang og sendte et indlæg fra U/19-ligaspiller Marcus Hannesbo i mål.

Heldigvis skulle der ikke gå mere end et minut før Bror Blume kunne sende et hjørnespark direkte i mål til 1-1, hvor vejret måske kunne noteres for assisten. AaB kunne dog gå til pause med en føring på 2-1, da Superliga-indhopperen, Oliver Klitten, spillede Frederik Børsting fri foran mål efter lidt over 30 minutters spil.

Ifølge agf.dk, så var anden halvleg en noget mere kontrolleret affære, hvor AGF kom mere på bolden og kunne styre kampen. Da uret passerede en time kunne de to egenudviklede spillere, Benjamin Hvidt og Kasper Lunding, bringe AGF på 2-2. Hvidt med assisten og Lunding med scoringen. Lunding, som kom ind i anden halvleg. Udover Lunding kom også Kevin Diks, Sebastian Hausner, Nicklas Helenius og Jon Dagur Thorsteinsson i aktion. Kampen endte 3-2 på mål af AGF-topscoren, Patrick Mortensen, som kunne gøre det, han gør bedst, og dukkede op i det lille felt og headede Gersbachs indlæg ind til slutresultatet 3-2.

Stiften.dk journalist, Dennis Bjerre, opsummerede kampen på twitter med:
“Vejret er jo elendigt, så spillet var derefter: Det negative; Tingager fik et slag og måtte gå ud, Højer sparet med småskade. Det positive; Hvidt stærkt spillende, dækkede af i forsvaret, da FT gik ud og var strålende fysisk og på bolden” 

 

Fakta:

AGFs opstilling: (Kilde: Journalist Dennis Bjerre, Stiften.dk)
Eskelinen
Munksgaard – Backman – Tingager – Gersbach
Blume – Poulsen – Hvidt
Bundu – Mortensen – Ankersen

AaBs opstilling: (Kilde: aabsport.dk)
Andreas Hansen
Daniel Mortensen (U/19 Liga) – Jores Okore – Anders Bærtelsen -Marcus Hannesbo (U/19 Liga)
Frederik Børsting – Robert Kakeeto – Jeppe Pedersen
Søren Tengstedt – Aramis Kouzine (gæstespiller) – Oliver Klitten

Målscorer:
0-1: Aramis Kouzine 
1-1: Bror Blume 
1-2: Frederik Børsting 
2-2: Kasper Lunding 
3-2: Patrick Mortensen

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved