Yann Bisseck: Jeg kan kun sige tak til fansene

0

En af AGF’s nye lysende stjerner, forsvarsklippen Yann Bisseck, har om nogen præsteret gang på gang i en sæson, hvor det til tider har været svært at finde lyspunkter for GF-fans. Mandag aften scorede den unge tysker sit første mål i den hvide trøje, da GF tog en imponerende sejr på udebane over de stærke oprykkere og lokalrivaler fra Silkeborg IF, og han var efterfølgende i strålende humør.

Af Lukas Voergaard Jepsen

De fleste fodboldfans, og måske særligt de der holder med AGF, er klar over, at tingene kan gå meget hurtigt i fodbold.

Efter to flotte sæsoner der bød på henholdsvis en 3. og 4. plads, befandt De Hvie sig pludselig midt i lidt af en krise ved starten af sæsonen 20/21, hvor det ikke lykkedes at hive en sejr hjem, i løbet af de første ni kampe.

Krisesnakken, særligt blandt medierne, ville ingen ende tage, og måske med god grund, da David Nielsens tropper til tider så nærmest fortabte ud.

Måske er det meget sigende for netop AGF, at starten på et formmæssigt opsving på sin vis også var en skuffelse, da man smed en sejr væk i overtiden på hjemmebane mod OB. Det blev af mange tolket som endnu et tegn på en nærmest uløselig krise, men det skulle vise sig at blive starten på et nyt kapitel i GF’s sæson.

Det ene, lidt skuffende point, blev fulgt op af sæsonens første sejr over 3F Superligaens suveræne bundprop fra Vejle, og mandag tog drengene fra Smilets By endnu et stort skridt, for en gang for alle, at lukke ned for snakken om krise i Aarhus.

Silkeborg IF, der under Kent Nielsen har fået en forrygende start på Superliga-tilværelsen, blev skudt i sænk efter to hjørnespark på bare to minutter i anden halvleg, hvor først Yann Bisseck og sidenhen målhelten fra Vejle-kampen, Mikael Anderson, gjorde ham kunsten efter, og sikrede 3 enormt vigtige point, på en svær udebane.

For Yann Bisseck, der til tider var et af ganske få lyspunkter for klubbens fans, kommer sejren dog ikke som en overraskelse. Han fortæller nemlig Morethanaclub.dk, at truppen hele tiden har haft troen på succes, og giver trænerteamet stor ros for netop dette:

”Vi har altid bare arbejdet 110 procent til hver en træning, også efter hvert et nederlag, træneren har gjort et rigtig, rigtig godt stykke arbejde for, at holde os motiveret, for nogen gange når man taber nogle kampe og spiller uafgjort i træk, hænger man lidt med hovedet, men hele trænerstaben har gjort det virkelig godt, for at holde os positive og jeg tror, det er grunden til vi har fået vendt rundt på stimen,” – fortæller Bisseck og tilføjer:

”Vi har troet lidt mere på det. Når man taber en række kampe, begynder man at tvivle lidt, det er normalt, det kan man ikke undgå, men i de sidste par uger har vi holdt fast i troen, vi har hele tiden været 100 procent positive uanset hvad der sker, så det er ikke en overraskelse for mig,”

På trods af min bedste indsats, for at spørge ind til kampen som noget afgørende for sæsonen, eftersom sejren betyder, at De Hvie nu har hentet 7 point i de seneste tre kampe, og muligvis en ende på krisesnakken, forholder den unge tysker sig helt roligt og fortæller, at holdet gik indtil kampen med samme fokus, som tilfældet altid har været:

”Alle sejre er vigtige. Vi vil have 3 point i alle kampe, og på den måde, var det her ikke en særlig kamp. Vi vidste vi spillede mod et godt hold, der står bedre i tabellen end os, så vi vidste det ville blive en svær kamp, det er udebanekampe altid, men som sagt, vi var mentalt perfekt forberedte, og vi eksekverede vores gameplan perfekt,”

Ud fra de meget rolige og velovervejede svar, skulle man ikke tro, at den selv samme mand, bare godt en halv time tidligere, havde scoret et smukt og afgørende hovedstødsmål foran et udsolgt udebaneafsnit på JYSK Park, men Bisseck tager sig dog også tiden, til at takke og storrose klubbens fans, for altid at have støttet op om ham og holdet, selv da det så sort ud:

”Jeg kan kun sige tak. De sidste mange uger har været hårde, men stadion var altid fyldt, og til udekampe var der altid stor støtte. Så jeg kan kun sige tak, og jeg håber vi kan belønne dem, ved at vinde kampe og score mål. Vi prøver at gøre dem glade, og jeg tror de 3 point er stort for dem og for os,” – siger han, og fortsætter med at fortælle om oplevelsen af, at have scoret sit første AGF-mål, lige foran tusindvis af medrejsende fans:

”Det var fantastisk. Ikke bare målet, men sejren, og at jeg scorer målet er på den ’rigtige’ side af banen er fantastisk. Vi har altid fantastiske fans til alle udekampe, hvor der altid er udsolgt. Så det er bare en fantastisk følelse. Jeg har en god forståelse med fansene, og at score et mål lige foran dem, er den perfekte følelse,”

For sin indsats og flotte mål, blev Yann Bisseck kåret til Man-of-the-Match af MTAC’s brugere.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments