10. podcastafsnit er klar – med Jens Jønsson-interview, Jacob Nielsen-kommentar og den store sportschefsnak

0
Jens Jønsson + Jacob Nielsen

Af Jonas Roulund

I 10. afsnit af More than a club – en AGF fanpodcast vender værterne, Jonas Roulund, Ahmed Omar og Rasmus Thomsen den aktuelle situation i klubben, vi får en kommentar fra Jacob Nielsen om den nye sportschef, og så har vi fanget Jens Jønsson til en snak om tilværelsen i det spanske – og udsigterne til en tilbagevenden til AGF!

Er valget af Stig Inge Bjørnebye et signal til omverdenen, om at AGF tænker stort? Og hvad skal vi forvente af den tidligere Rosenborg-sportschef?

Dét diskuterer vi i dagens afsnit af More than a club – en AGF fanpodcast.

I den forbindelse bringer vi et interview med Jacob Nielsen, som forklarer valget af nordmanden. Her melder han blandt andet ud, at Bjørnebye nærmest ikke kunne passe bedre på profilen til stillingen i Aarhus.

Derudover har vi fanget den levende legende – landsholdsaktuelle Jens Jønsson – på en forbindelse fra solfyldte Cadiz, og han sender lune hilsner mod Aarhus – og kommenterer på rygterne om, at han måske var på vej til AGF i sommer, da han lå og trænede med gutterne på Fredensvang.

Jens Jønsson + Jacob NielsenVi runder det hele af med en intens sportschefquiz, hvor Ahmed får sin sag for mod en top-tændt Rasmus Thomsen i ”Ahmed mod Gæsterne!”

Så læn dig godt tilbage i sædet og nyd den gode time i selskab med lidt lækker AGF-lyd.

Husk at abonnere på podcasten i Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts. Og send gerne nogle stjerner vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Podcasten findes her 

Rigtig god lytning!

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments