0-0 i Lørdagslanggaber i Lyngby

14

David Nielsen og Casper Højer Nielsen var Lørdag eftermiddag tilbage på deres tidligere hjemmebane i Lyngby. I en sand langgaber af en fodboldkamp måtte de sammen med resten af AGF truppen drage hjem med et skuffende 0-0 resultat i bagagen efter en rodet og uskøn forestilling. 

Første halvleg var en meget rodet forestilliing hvor Lyngby i perioder forsøgte sig med et højt pres. Der var en række halvfarlige situationer som førte til afslutninger i begge ender af banen uden at det dog for alvor blev farligt.

Jeppe Kjær havde halvlegens bedste mulighed efter 31 minutter, da han på en stikning fra Ørnskov slap fri, men Jovanovic kom godt ud af sit mål. I den anden ende var det Mustapha Bundu der havde AGF’s bedste mulighed efter 42 minutter, desværre ramte bolden en knold i afslutningsøjeblikket og skuddet gik over mål.

Der var endvidere en advarsel for brok til Mayron George efter 13 minutter og en forgæves appel for straffe fra Martin Pusic efter 38 minutter i en situation hvor Thomas Sørensen havde fat i hans trøje.

Anden halvleg blev ikke meget bedre men det var dog AGF der var toneangivende. Bedste mulighed tilfaldt Martin Pusic på en retur efter et stolpeskud fra Dino Mikanovic, men en flot redning af Lyngby målmanden forhindrede scoring.

Ved indgangen til overtiden havde Kasper Junker et skud på overliggeren.

Indskiftninger:

  • 63: Amini ind Guira ud
  • 76. Junker ind Pusic ud
  • 81: Kaastrup ind Spelman ud

Advarsler:

  • 60: Guira
  • 76: Spelman (karantæne i næste kamp)
Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Guffe
Bruger

“Anden halvleg blev ikke meget bedre men det var dog AGF der var toneangivende. Bedste mulighed tilfaldt Martin Pusic på en retur efter et stolpeskud fra Dino Mikanovic, men en flot redning af Lyngby målmanden forhindrede scoring. Ved indgangen til overtiden havde Kasper Junker et skud på overliggeren.” For det første mener jeg ikke at det var en “langgaber” af en kamp. Banen var dårlig, der var få tilskuere på lægterne og det var to bundhold der mødtes. Men den var formentligt blevet betegnet som et forrygende 0-0 drama, hvis den præcis samme kamp blev spillet i juni i parken… Læs mere »

Henze05
Bruger

Iolli der har skrevet referatet, er AGF fan, og var ligeledes skribent, da jeg stadig stod bag siden. Den har derfor intet Aalborg over sig overhovedet. Iolli overværer jævnligt træningerne, og stod bl.a. Bag de fantastiske reportager, vi havde med Davit og Mate her på siden.

Så det er altså en artikel, skrevet af en stor AGF fan.

Guffe
Bruger

Glem den sidste sætning.

I øvrigt blev det jo netop bedre i anden halvleg! Meget bedre endda. Ihvertfald hvis man holder med AGF. Hvis man er neutral tilskuer, så muligvis ikke. Men nu er dette jo en AGF-side, hvor godt AGF-spil, selvfølgelig er bedre, et godt spil af modstanderholdet.

grind88
Bruger

Bullshit. Jeg læser ikke flere sammendrag på den her side.

“Langgaber” min bare røv. Hvad fanden er det for et ord at bruge??

Fanoe
Bruger

Men det var det da… Dårligt spillet kamp med mange fejlafleveringer og tåbelige frispark lige udenfor feltet..

Enggaard
Bruger

Forhåbentlig er de nye ejere ikke bange for at prøve noget nyt. En korrekturlæser vil eksempelvis være velkommen.

Guffe
Bruger

Fair nok Henze og iolli. Derfor er jeg nu ikke enig i st kampen var en langgaber eller at det “ikke blev bedre i anden halvleg”.

Jeg er nok også lidt på barrikaderne overfor det nye firma fra Aalborg der ikke har et forhold til AGF og alene vil drive siden for at tjene penge.

Guffe
Bruger

Det kan jeg iolli, og jeg har stor respekt for din indsats. Tak for det! Og det er fedt at der stadig er noget Hvidt hjerteblod inde over driften af siden her.

Arbejder du stadig bare frivilligt for det private firma fra Aalborg?

Guffe
Bruger

Det e selvfølgelig op til dig, og fedt alligevel at det er en AGF-fan der arbejder med indholdsdelen, men jeg forstår virkelig ikke at man gider arbejde frivilligt for et privatfirma fra Aalborg, der kun (så vidt jeg forstår ihvertfald) vil tjene penge og i øvrigt ikke har noget forhold til AGF. Faktisk troede jeg ikke at private firmaer måtte hyre frivillige på den måde. Jeg kunne forstå det, hvis deres overskud (eller dele af det) gik til et godt formål eller til ungdoms- eller tifoarbejdet i AGF. Men det er jo dit kald. Ville der ikke være noget indhold… Læs mere »

Guffe
Bruger

Cool nok. Er ejerne også AGF-fans? Ellers ville det vel være virkeligt mærkeligt om et firma der ikke er, købte en AGF-side for andet en blot at tjene penge på den.

Iwe
Bruger

Dejligt, at du også tager det op og videre, Guffe! En ting er, hvad de vil eller ikke vil gøre, en anden ting er, at de ikke svarer på vores bekymringer, eller hvad man skal kalde det. Det er ikke særlig smart – i hvert fald ikke, hvis man rent faktisk har noget med AGF at gøre. Hvis man ikke har, så giver det selvfølgelig god mening at tie stille.
Så kom nu ind i kampen, kære nye ejere – vis os, hvem I er, hvad I kan og vil!