0-0 i Lørdagslanggaber i Lyngby

Skrevet den 24. februar 2018 - 18:04 af

David Nielsen og Casper Højer Nielsen var Lørdag eftermiddag tilbage på deres tidligere hjemmebane i Lyngby. I en sand langgaber af en fodboldkamp måtte de sammen med resten af AGF truppen drage hjem med et skuffende 0-0 resultat i bagagen efter en rodet og uskøn forestilling. 

Første halvleg var en meget rodet forestilliing hvor Lyngby i perioder forsøgte sig med et højt pres. Der var en række halvfarlige situationer som førte til afslutninger i begge ender af banen uden at det dog for alvor blev farligt.

Jeppe Kjær havde halvlegens bedste mulighed efter 31 minutter, da han på en stikning fra Ørnskov slap fri, men Jovanovic kom godt ud af sit mål. I den anden ende var det Mustapha Bundu der havde AGF’s bedste mulighed efter 42 minutter, desværre ramte bolden en knold i afslutningsøjeblikket og skuddet gik over mål.

Der var endvidere en advarsel for brok til Mayron George efter 13 minutter og en forgæves appel for straffe fra Martin Pusic efter 38 minutter i en situation hvor Thomas Sørensen havde fat i hans trøje.

Anden halvleg blev ikke meget bedre men det var dog AGF der var toneangivende. Bedste mulighed tilfaldt Martin Pusic på en retur efter et stolpeskud fra Dino Mikanovic, men en flot redning af Lyngby målmanden forhindrede scoring.

Ved indgangen til overtiden havde Kasper Junker et skud på overliggeren.

Indskiftninger:

 • 63: Amini ind Guira ud
 • 76. Junker ind Pusic ud
 • 81: Kaastrup ind Spelman ud

Advarsler:

 • 60: Guira
 • 76: Spelman (karantæne i næste kamp)


banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. “Anden halvleg blev ikke meget bedre men det var dog AGF der var toneangivende. Bedste mulighed tilfaldt Martin Pusic på en retur efter et stolpeskud fra Dino Mikanovic, men en flot redning af Lyngby målmanden forhindrede scoring.
  Ved indgangen til overtiden havde Kasper Junker et skud på overliggeren.”

  For det første mener jeg ikke at det var en “langgaber” af en kamp. Banen var dårlig, der var få tilskuere på lægterne og det var to bundhold der mødtes. Men den var formentligt blevet betegnet som et forrygende 0-0 drama, hvis den præcis samme kamp blev spillet i juni i parken med 40.000 tilskuere på lægterne. Jeg synes det var en ok intens og spændende 0-0 kamp, med mange chancer i begge ender, og fornuftigt spil i især anden halvleg.
  Derudover, har vi en par store chancer, to på træværket og flot offensivt spil i anden halvleg. Det er vist kun hvis man sidder som lønnet neutral skribent i Aalborg, at kampen kan kaldes en decideret langgaber :-). Her i Aarhus, med en hvid trøje på, var det en ret intens 0-0 kamp.

  Men det er muligvis en langgaber, hvis man sidder i Aalborg som

  1. Iolli der har skrevet referatet, er AGF fan, og var ligeledes skribent, da jeg stadig stod bag siden. Den har derfor intet Aalborg over sig overhovedet. Iolli overværer jævnligt træningerne, og stod bl.a. Bag de fantastiske reportager, vi havde med Davit og Mate her på siden.

   Så det er altså en artikel, skrevet af en stor AGF fan.

 2. Glem den sidste sætning.

  I øvrigt blev det jo netop bedre i anden halvleg! Meget bedre endda. Ihvertfald hvis man holder med AGF. Hvis man er neutral tilskuer, så muligvis ikke. Men nu er dette jo en AGF-side, hvor godt AGF-spil, selvfølgelig er bedre, et godt spil af modstanderholdet.

 3. Fair nok Henze og iolli. Derfor er jeg nu ikke enig i st kampen var en langgaber eller at det “ikke blev bedre i anden halvleg”.

  Jeg er nok også lidt på barrikaderne overfor det nye firma fra Aalborg der ikke har et forhold til AGF og alene vil drive siden for at tjene penge.

  1. Fair nok Guffe. Vi ser ikke altid kampene ens. Jeg er bare skuffet over at vi ikke formår at trykke et så dårligt hold som Lyngby noget mere. Det er dog yderst positivt at vi igen ikke giver ret mange chancer væk. Men hvis det nu havde været en kamp mellem 2 andre superliga klubber. Eksempelvis AC Horsens og Silkeborg der havde været afviklet således ville du givet have syntes det var en langgaber! Ikke? Hvis du da havde set den 🙂

   Bare for at slå det fast. Så er jeg fuldblods AGF’er og har været det i over 40 år. Alt arbejde jeg hidtil har lavet her på siden er på ren amatørbasis. De gange jeg har lavet træningsrapporter og større interviews har jeg kørt 30 km hver vej (i forbindelse med interviews flere gange) uden at få dækket en dråbe af mine udgifter. Jeg gør det kun fordi jeg interesserer mig for AGF og naturligvis også for fansenes skyld.

   Håber du kan bruge mit svar positivt. Det er kun positivt ment fra min side. God Søndag.

 4. Det kan jeg iolli, og jeg har stor respekt for din indsats. Tak for det! Og det er fedt at der stadig er noget Hvidt hjerteblod inde over driften af siden her.

  Arbejder du stadig bare frivilligt for det private firma fra Aalborg?

 5. Det e selvfølgelig op til dig, og fedt alligevel at det er en AGF-fan der arbejder med indholdsdelen, men jeg forstår virkelig ikke at man gider arbejde frivilligt for et privatfirma fra Aalborg, der kun (så vidt jeg forstår ihvertfald) vil tjene penge og i øvrigt ikke har noget forhold til AGF. Faktisk troede jeg ikke at private firmaer måtte hyre frivillige på den måde. Jeg kunne forstå det, hvis deres overskud (eller dele af det) gik til et godt formål eller til ungdoms- eller tifoarbejdet i AGF. Men det er jo dit kald.

  Ville der ikke være noget indhold på siden uden dine indslag? Altså, er de alene afhængige af dig og din frivillige indsats for at få indhold på siden? Og så beholder de ellers alle pengene de tjener i Aalborg?

 6. Den første del må du spørge ejerne om. Det ved jeg ikke nok om. Det hele er jo ret nyt.
  Jeg er sikker på der også ville være indhold på siden uden mig.
  Jeg arbejder med det fordi jeg kan lide det og i det omfang det passer ind i min hverdag.

 7. Dejligt, at du også tager det op og videre, Guffe! En ting er, hvad de vil eller ikke vil gøre, en anden ting er, at de ikke svarer på vores bekymringer, eller hvad man skal kalde det. Det er ikke særlig smart – i hvert fald ikke, hvis man rent faktisk har noget med AGF at gøre. Hvis man ikke har, så giver det selvfølgelig god mening at tie stille.
  Så kom nu ind i kampen, kære nye ejere – vis os, hvem I er, hvad I kan og vil!

Skriv et svar