Tre point i sæsonåbningen – Tak Randers for Amini og Junker!

5

Der var hele fire debutanter i startopstillingen i dagens kamp mod SønderjyskE, og flere af dem skulle vise sig at få afgørende hovedroller på Sydbank Stadion.

Der var tvivl om hvorvidt det ville være Aleksandar Jovanovic eller Steffen Rasmussen der ville starte i buret mod SønderjyskE, men da AGF i går offentliggjorde, at man skiftede anfører på holdet, så var det ligesom gjort klart, at man ikke forventede, at Steffen Rasmussen ville få en fast plads i startopstillingen.

Efter otte minutter så det også ud til at være en ganske fin beslutning, for debutanten Jovanovic diskede op med en fantomredning, da han blokerede et skud fra en helt fri Tommy Beckmann. Chancen opstod efter en hjørneblødning af dimensioner fra Dino Mikanovic, der uprovokeret lavede et håbløst indkast, som Beckmann erobrede og altså var tæt på at sende i mål.

Starten af første halvleg var ikke noget at skrive hjem om, men den sluttede godt hvis man tager AGF brillerne på. Efter 34 minutter var to debutanter nemlig medvirkende til AGFs scoring, da Kasper Junker fik afleveret bolden videre til Amini, der kiggede væk mens han spillede Stephan Petersen helt fri i feltet, som sikkert scorede til 0-1 for AGF.

Efter målet var AGF flere gange tæt på, da både Kasper Junker havde et skudforsøg i feltet, ligesom Martin Spellmann også kunne have bragt sig på tavlen i to omgange. Det endte dog med 0-1 efter første halvleg.

I anden halvleg skulle der ikke gå mere end otte minutter, og så var stillingen 0-2 til AGF, og bag målet var ingen ringere end de to debutanter, Kasper Junker og Mustafa Amini. Begge spillere der også havde en fod i kampens første mål.

Kasper Junker finder sin tidligere holdkammerat fra Randers, som efterfølgende tager et flot træk og sparker bolden resolut i mål. 0-2 og en stor tak til Randers FC.

AGF havde flere gode muligheder i løbet af anden halvleg. Danny Olsen sendte et brag af et skud på underkanten af overliggeren, ligesom han også havde et frispark, der desværre sad lige på Marin Skender i SønderjyskE målet.

Det lignede længe, at kampen skulle ende med 0-2 til AGF, men syv minutter før tid ville Simon Kronn det anderledes, da han kanonerede bolden op i trekanten et par meter udenfor feltet. Afslutningen var uden chance for Jovanovic, der ellers forsøgte sig.

Dommeren havde fundet fem minutter til sidst i kampen, men de fleste af disse minutter blev brugt nede ved hjørneflaget. SønderjyskE fik heldigvis ikke noget ud af det i overtiden, og det endte dermed med en 1-2 sejr til AGF i sæsonåbningen.

Kanon debut af de fire nye spillere, hvor vi især sender en kæmpe fed tak til Randers FC for Amini og Junker!