Stem: Mustapha Bundu årets unge spiller

9
AGF.dk

Går vi bare et halvt år tilbage i tiden, var der stort set ingen danskere der kendte navnet, Mustapha Bundu. På ganske kort tid har den 19-årige spiller fra Sierre Leone dog spillet sig tæt ind på AGF fansene, hvor han med en pragt præstation i årets sidste kamp mod FCK viste et kæmpe potentiale.

Det potentiale har han fortsat vist i de seneste træningskampe, hvor Bundu har været særdeles målfarlig.

Præstationerne er heller ikke gået ubemærket hen i hjemlandet, Sierre Leone, hvor de netop skal til at kåre årets unge spiller. Her er den unge AGF spiller blevet nomineret, og du kan være med til at hjælpe Bundu på vej mod den flotte titel.

Følgende spillere er blevet nomineret til Årets Unge spiller i Sierre Leone:

Kwame Quee – FC Johansen

Mohamed Buyaka Turay – AFC United

Osman Kakay – Chesterfield (På lån fra QPR)

Sheka Eto’o Fofanah – Vejle Boldklub.

Overstående spillere er de unge spillere, som Bundu skal konkurrere med om den eftertragtede pris, og det er værd at bemærke, at Sheka Eto’o Fofanah tørner ud for ingen ringere end Vejle Boldklub.

Stem på Mustapha Bundu her

Lad os stå sammen og giv’ en stemme til Mustapha Bundu. Du kan stemme på AGF spilleren ved at klikke på linket ovenover.

Få notifikation
Notifikation ved
9 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
5 år siden

Nu har jeg stemt
#føltesigstoltogveltilpadsoverathavestemt

Mallingbonden
5 år siden

Det har jeg også nu. Sidder også grine lidt af alle de der kun havde hån og latterliggørelse af mine input omkring Bundu da han kom til klubben for et halv år siden.

Mallingbonden
5 år siden

Ok Henze05, enig med hvad du skriver, dog har jeg aldrig i mine indlæg omkring ham, sagt at han skulle permanent ind på holdet fra dag et. Jeg syntes bare ikke han fik rigtig chancen med nogle indhop i efteråret (undtagen Brøndby og FCK kampene) og han kunne da og kan nu gøre det bedre end de kanter vi har p.t. på holdet

mn-diablo
5 år siden

Han skal også have en stemme for mig, mere i håbet om hvad han kan gøre for os i fremtiden, end hvad jeg har set ham præstere for os i vores træningskampe.

Snurre Snup
5 år siden

For at vide, om vi vil stemme på Bundu, skal vi jo også kende til de øvrige spillere og deres niveau, hvilket jeg i hvert fald ikke gør. Ellers bliver det reduceret til et popularitetskonkurrence, hvilket ikke har meget at gøre med afstemningens formål.

grind88
5 år siden

@Snurre Snup
Du tænker for meget over tingene. DET MÅ DU IK!

Snurre Snup
5 år siden
Reply to  grind88

Æv! Jeg er dog glad for, du skrev det, så jeg ved det fremadrettet;-)

Allanhyl
5 år siden

2 ting –

1: Bundu spiller for os! vi er fans og derfor finder jeg det ok at være subjektiv!
2: De andre spiller vel som sådan på et lavere niveau end Bundu, ren klubmæsigt.

Har stemt hvidt hehe..