Randers FC fans raser over Bjarnason transfer

8

Hvis der er noget man ikke kan lide I fodboldverdenen, så er det, når ens spiller forlader klubben for en rivaliserende klub.

Det skete i dag, da AGF kunne meddele, at de tilknytter Elmar Bjarnasson, der i de seneste tre sæsoner har spillet for AGFs naboer, Randers FC.

Transferen faldt bestemt ikke i god jord i ridestalden nord for Aarhus, hvor Randers FC fansene er gået amok på facebook.

Vi bringer her et par anonyme kommentarer, som i øjeblikket kan findes på Randers FC’s facebookside.

”For helvede Bjarnason, da ikke til AGF din store idiot”

”Og så til AGF!!! Hvad sker der?!”

”Fuck dig Bjarna skrid til AGF, det er for klamt”

”Smut så og bliv væk, din Judas”

”Fuck en skovl. Til Århus gymnastik forening. Et trin ned af stigen. Nu bliver du hvert fald ikke savnet”,

”Er det AGF!?!?! Endnu større nej nej nej nej”

Vi har valgt at undlade de værste af udbruddene, men du kan selv tage et kig på Randers FC’s facebookside.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Den fede maler
Bruger

LOL… God humor, og dejligt han er landet i Århus 😀

SortSkygge
Bruger

Kan nu godt forstå, at de bliver lidt sure deroppe i Hesteland. I hans tid i Randers var han meget skadet i starten og alligevel fik han chancen hvorefter han spillede sig fast på det Islandske landshold. Da de så prøver, at forlænge kræver han en ''stjerneløn'' som Randers havde svært ved at give ham. Er glad for at han er havnet i AGF for han har bestemt kvalitet, men umiddelbart virker han også lidt pengeglad. Det skal man vidst være for at skifte fra den ene af disse to klubber til den anden… Dengang Graulund var rygtet til Randers….… Læs mere »

petersen100
Bruger

De er godt nok sure i stalden!

Phister Loysauce
Bruger

@SortSkygge: "… han [virker] også lidt pengeglad. Det skal man vidst være for at skifte fra den ene af disse to klubber til den anden…

Du tror altså, at Jacob Nielsen er skiftet for pengenes skyld? Selvfølgelig spiller lønnen er rolle, men kan det ikke også tænkes, at både JH og Elmar ser et større potentiale i AGF end i Randers?

Peder Vendelbo Mikkelsen
Bruger

Bjarnason mener at AGFs potentiale er større end RFCs:

[url]http://www.bold.dk/nyt/bjarnason-agfs-potentiale-er-stoerre-end-rfcs[/url]

Han kunne måske godt lige vente med den slags til han var stoppet helt deroppe.

Guffe
Bruger

Ja, af samme grund vil det undre mig meget om han overhovedet kommer på banen i deres sidste kamp. Især ikke nu hvor de ikke har noget at spille for. Tænk hvis de alligevel lader ham spille og han får en alvorligt knæskade el. lign.

Anonymous
Gæst
Anonymous

@Guffe: – Han er i karantæne så han har spillet sin sidste kamp for RFC, ellers tvivler jeg på bruddet var offentliggjort.

SortSkygge
Bruger

@Phister

Tjoh det kan sagtens være, men Jacob Nielsen kan jeg bedre forstå end en 28-årig spiller der kan komme ud og spille europa og ender nr. 4 i Superligaen. Det er klart, at der både er fordele og ulemper ved begge hold, men AGF er da ikke en stærkere klub end Randers lige nu. Så set fra hans synspunkt har mener jeg nok, at der har været andre ting i spil. Det har de også gjort klart fra Randers' ledelse.