OM MTAC

MTAC
MTAC

Om MTAC
Morethanaclub.dk blev stiftet tilbage i 2006, hvor den gik forinden gik under navnet ForeverAGF.dk – Siden dengang, er MTAC, som siden kaldes blandt AGFs fans, vokset sig til at blive Danmarks Største AGF fan-side, og fansenes foretrukne tilflugtssted.

Målsætningen:
Vores målsætning på Morethanaclub.dk, har siden overtagelsen i sommeren 2015, været at være det foretrukne samlingsted for alle AGF fans i Danmark og udlandet, som ønsker at læse nyheder, debatere med ligesindede fans eller blot holde sig opdateret om, hvad der rør på sig i klubben.

Foruden dette har vi en stærk målsætning om at bidrage økonomisk til fanscenen, da vi mener, at fansene er vejen frem til et stærkere AGF!
Opdateres: I øjeblikket har Morethanaclub.dk doneret: 17.029 kr. til TIFO-gruppen i AGF.

Redaktionen:
Redaktionen på Morethanaclub.dk består af Ejer & Chefredaktør, Henrik Rothenbücher, mens fem frivillige skribenter har deres daglige gang på hjemmesiden. Thomas Thagaard, Mikkel NIcolai Wittorff Nielsen, Alexander Nicolai Gregers Poulsen, Ole Frank Laursen & Jonas Højriis.

Har du en skribent i maven, og kunne du tænke dig at blive en del af Morethanaclub.dk’s redaktion, så send en mail til hr(at)mtac.nu.

Andre medier:
Når Morethanaclub.dk benytter sig af materiale fra andre nyhedssider, sker dette altid med korrekt kildehenvisning. Morethanaclub ønsker ligeledes kildehenvisning, hvis citater bliver benyttet fra vores egne artikler.

Annoncering:
På Morethanaclub.dk har vi i øjeblikket over 50.000 unikke besøgende pr. måned, hvilket gør os til et af de mest besøgte medier i Østjylland. Ønsker du at annoncere på Morethanaclub.dk eller at købe et sponsorlogo, så skriv til salg(at)mtac.nu

Kontakt:
Har du brug for at komme i kontakt med os, så kan du sende en mail til Hr(at)mtac.nu. Eller sende os en besked på vores Facebook