Kim "Hattrick Hero" Aabech redder dagen, da AGF overvandt chokstart

14

Det var nok de færreste, der havde forventet, at årets første træningskamp mellem AaB og AGF ville blive et festfyrværkeri af et målorgie. Det var om ikke andet lige præcis hvad det var, for inden der var rundet en times spil snittede kampen med en scoring pr. 10. minut.

Det var dog de danske mestre fra AaB, der bragte sig foran efter blot tre minutters spil, da Thomas Enevoldsen plaffede geværet af på lang afstand. Bolden fløj ind bag Lukas Fernandes, der så lidt skidt ud i situationen, hvor han var gået lidt for langt ud af sit mål.

10 minutter senere var den så gal igen, da Ncklas Helenius blev sendt i dybden mod Lukas Fernandes. AGF målmanden havde kort forinden afværget et forsøg for den høje angriber, men denne gang lykkedes det ikke, og AaB bragte sig dermed foran med 2-0.

Nu var det op ad bakke for AGF, men heldigvis valgte Morten Wieghorst at starte med 2014s bedste transfer på banen. Kim “The Saviour” Aabech sendte AGFs første scoring i mål efter 17 minutters spil, da han efter gode kombinationer i højre side blev spilet helt blank, og her scorede AGF angriberen sikkert.

Efter scoringen faldt kampen en smule i tempo, og AGF bed sig langsomt mere ind i opgøret. Kim Aabech var allerede tæt på at kunne udligne midt i første halvleg, men vi skulle hen til det 42. minut før Kim “The double shooter” Aabech udlignede for AGF. Han tog chancen fra kanten af feltet, hvor han flot udplacerede AaBs målmand og sendte kuglen i mål til pausestillingen 2-2.

I pausen valgte begge trænere at skifte voldsomt ud, og det betød for AGFs vedkommende, at Lukas Fernandes, Oskar Buur, Nicolai Johannesen, Alexander Juel Andersen, Helgi Danielsson, Jens Jønsson, Morten Nordstrand og Mate Vatsadze alle måtte forlade banen og ind kom istedet: Steffen Rasmussen, Arthur Sorin, Johan Lædre Bjørdal, Darnel Situ,Danny Olsen, Kasper Povlsen, David Skhirtladze og Jeppe Kjær. De eneste spillere der blev på banen fra første halvleg var, Stephan Petersen, Daniel Christensen og Kim “The Magnificent” Aabech.

Anden halvleg var blot fem minutter gammel, da Daniel Christensen heroisk tilkæmpede sig et straffespark i feltet. Det straffespark skulle tages af ingen andre end Kim “The Real Deal” Aabech. AGF angriberen gik til pletten, og herfra scorede han sikkert for AGF.

AGF bragte sig dermed for første gang foran i kampen, da Kim “The drible triple hitman” scorede sit første hattrick i karrieren for AGF.

Desværre for AGF og Aabech, var det ikke mange minutter, som byens hold fik lov til at være foran. Rasmus Jønsson fra AaB udlignede bare tre minutter efter Kim ” The troublemaker” Aabechs scoring på straffespark.

Syv minutter senere var det tæt på, at Rasmus Jønsson kunne være blevet dobbelt målscorer, men Steffen Rasmusen redder flot på friløberen.

Med 20 minutter tilbage af kampen, valgte Morten Wieghorst at foretage sine tre sidste indskiftninger. Michael Zacho kom for første gang på banen, mens Jens Jønsson og Nicolai Johannessen begge kom tilbage på banen.

Ud gik Daniel Christensen, Stephan Petersen og Kim “The Anaconda” Aabech.

Tempoet røg langsomt ud til sidst i kampen, og da dommeren ikke havde lagt noget forlænget spilletid til, valgte han at fløjte af efter de 90 minutter.

Kampen endte 3-3 i et målrrigt opgør, hvor det var meget fortjent med det uafgjorte resultat.