Kim Aabech: Klokkeklart straffespark

5

AGF havde muligheden for at vinde deres femte kamp i streg, da de i går mødte Vejle Boldklub, som har været i store problemer i starten af denne sæson.

Kampen endte dog med et nederlag på 0-1, men udfaldet kunne have været anderledes, hvis Kim Aabech havde fået det straffespark, som han selv mener, at han burde have haft.

”Den første er 50-50, men han skubber mig i ryggen. Den anden er et klokkeklart straffe- eller frispark. Jeg ved ikke om dommeren er bange for at fløjte den i det 95. minut eller hvad der sker. Det er ærgerligt, men sådan er det”, udtalte Kim Aabech til Bold.dk

Da kampen blev fløjtet til pause, blev spillerne mødt med buh-råb fra ”fansene”. Det mente Kim Aabech måske ikke var helt retfærdigt.

”Det var måske lige hårdt nok. Det er jo ikke sådan, at Vejle spiller os ud af brættet. Men fansene forventer meget af os, og det gør vi også selv, så der er ikke andet for at komme op på hesten og arbejde videre”, lyder det fra Aabech.

9 år siden

Dommeren lavede mange fejl, men det sker jo. Mate bliver flæsket lige udenfor feltet, Jønsson saver en vejlespiller midtover og så Kims straffe. Der var flere situationer der også burde have været føjtet til begge hold.. Jeg tror at dommeren skal være glad for at han ikke hade bedømmer på til kampen..

chc
chc
9 år siden

Piften i halvlegen, og omkring 70 minutters spil begyndte C2 også en noget negativ stemning, som stresser spillerne hvilket var absolut unødvendigt imo.

jan_F
9 år siden

Nederlaget i går er ok – Den slags sker. Holdet havde ikke en god dag, men nederlaget er væsentligt anderledes end de sidste mange – Vejle var faktisk heldige at vinde den kamp – De havde en reel chance, som de scorede på.

Så op på hesten igen – Det kræver arbejde at rykke op selvom kommentatorerne i sidste uge allerede havde givet AGF den ene plads … Men der er lidt at spille om endnu 😉

zcml
9 år siden

Jeg synes at det er problematisk, at holdet tilsyneladende stadig har et større hjemmebanekompleks! Vi har indtil videre spillet 4 kampe hjemme i denne sæson, og kun fået [b]én[/b] sejr og [b]én[/b] uafgjort. Og kun 4 mål scoret. Den ene sejr vi har fået, over Fredericia, var heller ikke voldsomt overbevisende. Godt nok har vi stadig de 2 førerhold indenfor behørig rækkevidde, men der er ikke plads til megen slinger i valsen som hidtil. Faktisk har vi indtil videre klaret os dårligere end i 06/07, hvor vi lige fik skrabet en 2. plads hjem. Fortsætter vi som hidtil på hjemmebane,… Læs mere »