Annoncering    

 Idékasse til fanpanelet
Har du en idé? Har du kritik, ros, evalueringer eller noget helt femte? Så er det her det sker
 Debatemner
Nyt stadion til AGF!
Anti-sportsby Aarhus.
Økonomi i det nye AGF
Forslag til ny indlø...
Ændring i fodboldreg...
Det nye vs det gamle !
15.000 til fodbold?
jj
Ny midtbane spiller!
Opstilling mod VFF
 Off topic-emner
Spørgsmål om fribill...
AGF Trøjer
Football Manager 2014
Rettelser i indlæg !
Singstar Disney
 Skadeslisten
David Devdariani 29/09/2014

Komplet skadesliste
 Spiller Vurdering

Bedste spiller i AGF - Vejle:
Daniel Cortés
Godkendt debut af den nytilkomne spanier. Han var med i meget, angrebsvillig og indlægsstærk. Men ligner dog også en mand der mangler kamptræning.
6.0
 Sæsongennemsnit 14/15
SpillerGens.
1. Kim Aabech 8.1
2. Martin Jørgensen 7.5
3. Lukas Fernandes 7.2
4. Daniel Christensen 7.0
5. Helgi Danielsson 6.8

Komplet liste
 Stillingen
# Klub Pts
1. Viborg 19
2. Vendsyssel FF 17
3. AGF 14
4. AC Horsens 14
5. Lyngby 14
6. Fredericia 12
7. HB Køge 11
8. Skive 11
9. Vejle Boldklub 10
10. AB 7
11. FC Roskilde 5
12. Brønshøj 4
 Topscorer
SpillerMål
1.Mate Vatsadze8
2.Kim Aabech3
3.Daniel Christensen2
4.Davit Skhirtladze2
5.Martin Jørgensen1
6.Stephan Petersen1
 Assists
SpillerAss.
1.Daniel Christensen3
2.Kim Aabech2
3.Martin Jørgensen2
4.Alexander Juel Andersen1
5.Danny Olsen1
6.Davit Skhirtladze1


Roger Risholt bliver AGF-spiller
Skrevet af MTAC.nu d. 19. July 2005 - 15:10
AGF bekræfter i dag på deres hjemmeside at klubben som forventet har skrevet en 3-årig kontrakt, med nordmanden Roger Risholt.

Risholt som kommer fra den norske klub Fredrikstad, skulle være en arbejdsom og energisk type nærmest en kloning af Brian Steen Nielsen og Stig Tøfting.

"Roger Risholt er en kvalitetsspiller, der vil forstærke vores midtbane. Han er robust og arbejder stenhårdt for holdet i samtlige 90 minutter. Samtidig er han en god pasningsspiller, som vil gå fint i spænd med vores offensive kræfter. Det er en spiller, som AGF vil få stor glæde af de næste tre år", fortæller Sportschef Brian Steen Nielsen agf.co.dk.

Risholt blev i sidste sæson kåret af fansene som Fredrikstad's bedste spiller. Dette resulterede bl.a. i at han i januar var med det norske landshold på træningstur til Ã~sten, hvor han blev indskiftet i alle tre kampe.

Foto lånt af dagbladet.no


Foto:




Udskriv

Se odds på AGF her »




Kommentarer
Budtz4ever d. 30. June 2007 - 12:39
:k:k:k
Savner dig Rogersmiley

Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Fantastisk! Fantastisk! 100% [1 Stemme]
Rigtigt godt Rigtigt godt 0% [Ingen stemmer]
Godt Godt 0% [Ingen stemmer]
Hverken godt eller dårligt Hverken godt eller dårligt 0% [Ingen stemmer]
Dårligt Dårligt 0% [Ingen stemmer]
 Mest læste sidste 7 dage
Officielt: Cortés får et år i AGF
Truppen mod Vejle - Cortes kan få debut
Se Randers vs AGF's reserver her:
Snævert nederlag på hjemmebane mod Vejle
AGF arbejder på en "hvid" tråd
Kim Aabech: Klokkeklart straffespark
Startopstillingen mod Vejle: Cortés f...
David Cortes: Vejle var meget heldige
 Flere nyheder
Bookmaker: Martin Jørgensen favorit til sportsc...
Morten Wieghorst: Håber at Cortes bliver AGF sp...
AGF tester erfaren spansk højreback
Aabech: Det er gået over al forventning
Laudrup til MTAC: Fansene har været fantastiske
Nyt stadion til Aarhus - AGF: Interview med ini...
En tur ned ad Mindernes Allé: En vanvittig afsl...
Lange skåner anklen - ude på ubestemt tid
Flere nyheder
 Sociale medier


 Log ind
Brugernavn

Kodeord



Er du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
bet365
 Rygtebørs
SpillerChance

Forklaring

 I Karantæne-fare
SpillerFra grænse

Gult kort = 3, 4 eller 6 point.
 Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

donnerdonner  
22. September 2014 - 05:58
rolig nu vi kan jo ikke vinde alle kampe og der vil komme udfald. vi skal lige vende os til det nye system og jeg tror stadig på at vi nok skal komme tilbage og slutte på en af de 2 første pladser,sæson er lang

Fanoe  
21. September 2014 - 23:54
slap nu af... Viborg skal nok begynde at tabe kampe...

Thomas Senior  
21. September 2014 - 23:39
@Aarhus8260: - Ingen tvivl om at Viborg tager den ene plads. Vi var temmelig chanceløse mod dem hjemme. Den anden plads står vel mellem Lyngby, Horsens og AGF. Tvivler på stabiliteten hos Hjørring, Vejle og Køge. Det giver vel så 33% chance for oprykning og 67% risiko for noget der er uvist...

Aarhus8260  
21. September 2014 - 22:38
Nu har Viborg allerede skabt luft ned til AGF. Selv om vi har spillet en kamp mindre, kan vi ikke tillade os at tabe flere tåbelige kampe som f.eks. kampen mod Vejle. Et nederlag til Horsens i næste runde vil være kritisk.

FL-GF187  
21. September 2014 - 21:45
Det r sgu rigtig TV3 Sport 1 Tirsdag kl.18.30

Vis flere replikker
 Afstemning
Vinder AGF deres 5. kamp i streg, når de møder Vejle på torsdag?

Ja! - Vi tager de tre point!
Nej - Kampen ender uafgjort.
Nej - Vi taber kampen
 Tip MTAC
Har du fundet en nyhed, vi ikke har på siden?

Link:

 Statistik
DHTML Menu / JavaScript Menu - Created Using NavStudio (OpenCube Inc.)