zcml

 • Ja, det ser godt nok skidt ud!
  Man må håbe at Riel får gang i scoringerne, Junker stepper op, og Bundu fortsætter den positive udvikling han er igang med (synes jeg ser fremgang i hans afslutninger).
  Og/eller at Kaastrup eller Ammitzbøll kommer ind fra sidelinien, og overrasker.

  Er dog stadig meget bekymret for forsvaret.
  Synes der har være…[Læs mere]

 • @Mathis

  Du skal nok bytte rundt på Junker og Bundu! Junker er angriber, omend måske ikke den bedste til rollen som ene-angriber. Bundu er kant, der også kan bruges som angriber.

  Sana skal da også højst være backup. Han er slet ikke god nok til at være fast mand.

 • @Thomas Senior

  Vil nu placere Spelmann under “Solide præstationer”. Han er ikke nogen ekvilibrist, men levere altid en solid indsats. Er dog for uskarp foran mål til at rykke sig over solid/godkendt præstation.

  Til gengæld kan du godt rykke Jovanovic fra “Solid…” til “Håb om mere” på grænsen til det skuffende. For han har da været alt andet e…[Læs mere]

 • zcml svarede til emnet Martin Hansen i forummet AGF 2 måneder, 2 uger siden

  Så gerne at man skippede Jovanovic af igen, da jeg absolut ikke ser ham som værende god nok. Og Steffen er ikke længere andet end en god reserve, men pt. ser jeg ham som 1. valg i mangel på bedre.

  Martin Hansen har jeg ikke set noget til siden han forlod dansk fodbold, og kan faktisk ikke huske hvor god han var dengang, men hvis Transfermarkt vur…[Læs mere]

 • Har dog tænkt lidt over denne opstilling:

  – Staff –
  Kanstrup – Backman – Juelsgård
  Spelmann – Amini – Sana – DAP/Hvidt – Ankersen
  – Duncan – Junker/Riel –

 • @ Thomas Senior

  Staff eller Jovanovic er nok hip som hap.
  Staff har nogle svagheder vi alle kender til, men det er jo heller ikke fordi Jovanovic har været en frelser på dødbolde, og så laver han mange dumme fejl/fejlplaceringer.
  Synes alt i alt at Staff er den mindste af 2 onder, men målmandsposten er stadig et sted vi skal forbedres, hvis vi r…[Læs mere]

 • Må man spørge, hvilket parti du stiller op for?

 • Vil ikke sige at jeg havde regnet med sejren i går, men hvor er det bare klassisk AGF at vinde sådan en kamp ovenpå fadæsen mod Randers!
  Skulle ikke undre mig andet, end vi får kæmpet en uafgjort hjem mod FCM, og så efterfølgende taber til Helsingør 🙁

 • Jeg har længe været modstander af endnu en trænerfyring, men omvendt kan jeg ikke længere se idéen i at fortsætte med Glen!

  Til vinter har han været har i 2 år, men alligevel har der ikke været en øjensynlig udvikling på holdet. Og så alligevel, for det har været i negativ retning!
  Han fik en “skæv” start på ligaen, da han trådte til, hvor der s…[Læs mere]

 • @ Thomas Senior

  Jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle være muligt at forlænge med Junker, bare fordi vi har hentet Riel?
  Indtil andet er bevist er han vel stadig vores 2. angriber. Og selvom jeg har en idé om at Riel kan ta’ hans plads, så vil han IMO stadig være 3. valg, og 1. reserve!

  I øvrigt synes jeg at Kaastrup har overhalet både Zacho…[Læs mere]

 • zcml svarede til emnet Luthers beviser i forummet Off-Topic 6 måneder, 1 uge siden

  Tja! Enten er han travlt optaget af at “grave” beviserne frem, eller også har han ingen, siden han ikke har givet lyd fra sig endnu!

  I øvrigt er jeg også ret ligegled med om en person har flere aktive bruger-profiler, med mindre det er imod reglerne (som Steen6372 også er inde på), men troværdigheden hos disse brugere vil bare være lig nul.
  O…[Læs mere]

 • zcml svarede til emnet Er Glen fyringstruet! i forummet AGF 6 måneder, 1 uge siden

  @ jj

  Glen Nævner ikke processor mere, men det er vel i bund og grund stadig det han snakker om. Og ja, holdet er stadig under udvikling (naturligt, når der konstant er store udskiftninger), og vil stadig være det lang tid fremover.
  Eller det vil sige: Jeg synes faktisk ikke holdet udvikler sig. Og det er der jeg ser problemet!
  Trods at vi igen nu…[Læs mere]

 • zcml svarede til emnet Er Glen fyringstruet! i forummet AGF 6 måneder, 1 uge siden

  @ ulricht

  Sverrisson og Stage er ikke 6’ere!
  Stage har en enkelt gang, eller 2 spillet positionen, og kan nok formes til den plads, men umiddelbart er han 8’er, der også kan bruges på kanten (alt efter spilsystem). Lige nu er der dog en mulighed for at hans fremtid er på backen, hvor han også har vist potentiale.

  Og hvad angår Sverrisson, så i…[Læs mere]

 • Nu starter jeg ikke dette indlæg fordi jeg ønsker endnu endnu en trænerfyring!
  Faktisk er jeg ret træt af dem, og de har jo heller ikke hjulpet en tøddel.
  Desværre har jeg bare mistet troen på Glen, og hans arbejde i klubben!

  Ja, vi har godt nok haft store udskiftninger i truppen i hans tid, og bl.a. har vi de 2 seneste kampe startet med alle 5…[Læs mere]

 • zcml svarede til emnet Backman i forummet AGF 6 måneder, 4 uger siden

  Og apropos forsvaret, så var det rart at få en venstrebenet spiller på venstre back igen, men håber godt nok at Møller bliver bedre med kampene!

 • @ T-Knogle, og Superskurk:

  Ja, det har på papiret været et super (eller i hvert fald rimeligt godt) transfervindue, men der er vel ikke ret mange, der taler om at vi nu kan blande os i toppen. Og de får der gør er måske også en smule naive!

  Self. kan vi, hvis tingene flasker sig få en rigtigt god sæson. Og hvis en oprykker som Lyngby kan overras…[Læs mere]

 • Jeg kan ikke lige huske nogen, der har skrevet at Juelsgård står foran Backman, men mere at det kunne være en mulighed, at han blev valt foran Backman (det er i hvert fald det jeg mener)!
  Der er dog pt. ikke noget, der tyder på det, da Juelsgård slet ikke har været med i træningskampene. Ved ikke om jeg er gået glip af at han er skadet, eller h…[Læs mere]

 • Mener hovedsageligt Ankersen blev brugt på højre kant i Esbjerg, men i IFK blev han vist brugt meget på venstrekanten.
  Umiddelbart tror jeg hans favorit position er i højre side, men vil til hver en tid foretrække ham i venstre fremfor Spelmann. En højrebenet venstrekant vil jo ofte trække ind i banen for selv at afslutte, og så vil det være ra…[Læs mere]

 • Igen! Juelsgård skal blive inde centralt. Stage må tage sig af reserverollen på venstre back indtil man vurdere at Thøgersen er stærk nok til at starte inde, i tilfælde af skader eller karantæne.

  Ellers begynder det at se fornuftigt ud. Mangler nok stadig en kant til, og evt. en ekstra angriber, alt efter, hvilket system vi skal spille…[Læs mere]

 • Jeg kan ikke huske, at Spelmann blev hentet som kant, men han kom i hvert fald hurtigt derud. Og det var også med begrænset succes!
  Synes godt han kan bruges på kanten i 4-4-2 selvom han slet ikke har været målfarlig nok. Og i 4-1-4-1 skal kanterne være mere målfarlige. Så der dur har ikke!
  I så fald skal vi i hvert fald ha’ en målfarlig decideret…[Læs mere]

 • Hent mere