Thomas K

 • Det er jeg helt uenig i.

  Hvis man spiller med tre hurtige/dynamiske typer bag en angriber, eller bare to for den sags skyld, så er det vigtige ikke hvor hurtig angriberen er, men derimod hvor tæt de tre spillere ligger på angriberen.

  Duncan kan skabe flere 50/50 andenbolde og forlænge flere fremlæg end f.eks. Riel, men det er ligegyldigt hvis…[Læs mere]

 • Jeg har set en enkelt med Strømgodset hvor David Nielsen var træner, det var egegntlignikke på grund af ham, men mere den utrolig mængde af talentfulde spillere der var i truppen på det tidspunkt. Bl.a. Ødegaard og Johansen som de mest markante.

  Hvad jeg husker, og hvad der også er gået igen i Lyngby har været to fysisk stærke stoppere, så de kun…[Læs mere]

 • @chili.

  Sælges Djamal vil der også være penge til at betale tranfers, ellers kommer de frigivet lønkroner sandsynligvis til at gå til transferfri spillere eller spillere der får ophævet kontrakter rundt om i Europa.

  Vil AGF hente f.eks. Sanneh i Horsens kan det kun gøres, såfremt Djamal er solgt, eller man er meget tæt på at sælge ham.

  Man k…[Læs mere]

 • Jeg tror derimod i Rask ligger i den tune ende. Han var anfører i Viborg, denne kontrakt er sandsynligvis hans sidste, så han har med stor sandsynlighed valgt den klub der betaler mest.

  Som tidligere nævnt, så ville et salg af Djamal og ophævelse med Rask i min optik være det eneste rigtige for AGF.

 • Thomas K svarede til emnet transfers før 17/18 i forummet AGF 9 måneder siden

  Jeg tror i høj grad, at både PC og GR kigger på budget i forhold til positioner. Jeg tror ikke nødvendigvis de ønsker, at have fire ud af de ti højeste lønninger bundet op i to positioner (blot et gæt). Med det mener jeg Backman, Juelsgaard, Rask og eventuelt Juel-Nielsen til de to pladser som stoppere.

  Som jeg har nævnt tidligere, så tror jeg…[Læs mere]

 • Thomas K svarede til emnet transfers før 17/18 i forummet AGF 9 måneder siden

  Jeg tror Klaus Egelund har ret i sin vurdering.

  TJN ville man sikkert gerne bytte med Rask, men problemet er at Rask har en kontrakt man skal respektere. Med Backman, Rask og Juelsgård som stoppere er der allerede rigtig mange lønkroner bundet op i midterforsvaret.

  Elmar Bjarnasson har været på forskerordning i 5 år, altså til 38 procents skat…[Læs mere]

 • Keeper.
  Glimrende målmand i Jovanovic, og Staff har netop forlænget, så forhåbentlig kan vi udleje Hagelskjær i et halv års tid.

  Forsvar.
  Jeg ser i højere grad Jens Stage som en oplagt afløser for Dino Mikanovic om et års tid. Jens Stage har virkelig haft gavn af, at han spillet foran sig, og er fysisk stærk og god i hovedspillet. Det ville pas…[Læs mere]

 • I min optik er alt for mange af de spillere AGF har i truppen ikke ledere, men derimod spillere der har behov for en masse tryghed, og ledere omkring sig. Alt for mange af de spillere der er i truppen, løfter ikke andre og er ikke de typer andre kan læne sig opad når det går mindre godt for holdet. Der mangler den der Brian Steen Nielsen, Tor…[Læs mere]

 • @Luther.

  Jeg føler faktisk kun det er Backman der er klar til mange indlæg ind i boksen, som Juventus (og Italien) bare acceptere, fordi de ved de vinder langt de fleste dueller. Barzagli, Bonucci og Chellini er jo vildt stærke selv på højeste niveau.

  Derudover mener jeg, at AGF mangler midtbanespileren der skaber overtal med hurtige afle…[Læs mere]

 • Hvis man taler 3-5-2, så tror jeg man skal kigge mere mod f.eks. Juventus end henholdsvis Chelsea og Tottenham.

  De to engelske hold spiller nærmere 3-4-3 (eller 3-4-2-1), hvor meget (alt) offensivt er lagt an på deres tre forreste. Chelsea spiller eksemplevis typisk med Matic og Kanté på den centrale midtbane, lige foran et tremandsforsvar. Det…[Læs mere]

 • Thomas K svarede til emnet kontraktudløb? i forummet AGF 1 år, 2 måneder siden

  Alexander Juel Andersen må være første prioritet i denne gruppe.

  Oskar Buur har er glimrende talent, og kunne være oplagt at forlænge med, og samtidig sende en halvt års tid i 1. Division. Jeg tror han har brug for spilletid.

  Chris Ikonomidis har noget ekstraordinært over sit spil. Han kan sætte en mand, og kan flytte bolden frem i banen i høj f…[Læs mere]

 • Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har ramt en startopstilling forkert?! Jeg bor på Frederiksberg, men følger MTAC meget. Herinde kunne man læse, at Dino ville spille venstreback i forrige kamp. Ligeledes kunne man op til FCN kampen læse, at JJ ville starte på den ene back og AJA på den anden.

  Jeg kan godt forstå, at AGF (GR) ville foretræ…[Læs mere]

 • @Thomas Senior.

  Jeg synes det er en fin oversigt, om end jeg synes nogle af tingene virker som om de er skrevet umiddelbart efter Brøndby kampen.

  Niklas Backman. Det er ikke fair, at skrive han er på vippen. Ofte, så bliver præstationer faktisk bedre op til kontraktudløb, da spillerne ved der er mulighed for en sign-on bonus i en ny klub. I USA…[Læs mere]

 • Jeg synes det er ret svært så tidligt i transfervinduet, men prøver alligevel.

  Toppen

  FCK & FCM
  (Faktisk ikke rigtig konkurrence om det FCK er bedst, og FCM klart nummer to specielt nu hvor SønderjyskE skal spille i tre turneringer).

  Toppen af midten

  Brøndby, AaB, OB & SønderjyskE.
  (Jeg har ikke helt den store fidus til Brøndby, da de ska…[Læs mere]

 • Jeg tror Mads Fenger er urealistisk. Såfremt han bliver i Danmark, så tror jeg vi taler enten Randers FC eller FC Midtjylland. Derfor er jeg enig i, at en Josep Elez gerne skal forlænges med AGF. Han er en ung spiller, der skal spille kampe for at blive bedre. Derfor håber jeg også, at der skrives en kontrakt på mindst 3 år med ham. Elez bringe…[Læs mere]

 • Jeg synes egentlig, at man kan se en tegning af den centrale stamme på holdet.

  Backman og Elez i forsvaret.
  DAP som 6’er.
  Danny og en ny spiller som 8’er (Jönsson og Bjarnason kan spille den).
  Duncan.

  Jeg tror, at Steffen Rasmussen får lov til et eventyr (f.eks i USA) såfremt AGF henter en ny keeper, ligeledes tror jeg man prøver at sende Vats…[Læs mere]