Steen6372

 • Steen6372 svarede til emnet Hvor god er truppen? i forummet AGF 1 uge, 5 dage siden

  Som jeg ser det, har det største problem i denne sæson været, at de etablerede spillere, som alle de nye skulle lægge sig opad, spillere som Danny, Elmar, Stephan, DAP og Backman alle har været fraværende af den ene eller anden grund. Det har bare gjort at vi har manglet rygraden på holdet.

  Det er også helt oplagt at truppen er ujævnt sammensa…[Læs mere]

 • Jeg tror at vi nærmer os meget den opstilling vi ser i dag.

  Jovanovic
  Dino-Juel-Rask-Juelsgaard
  Sverrisson
  Junker-Spelmann-Amini-Ikonomidis
  Duncan

  Dagens kamp giver måske svar på, om Junker er en løsning på fløjen. Ellers skal vi tilbage til nogle af de løsninger vi så i efteråret, f.eks. Elmar.
  I dag spiller Stephan i stedet for Chris og hvis…[Læs mere]

 • Til midtbanen skal da også tilføjes, at jeg stadig håber på at Jens Stage slår helt igennem. Jeg synes at vi lige nu har mange spillere med et ok niveau, men at vi lige mangler at nogen løfter sig til topniveau. Konkurrencen er der, så hvorfor skulle spillere som Stage, DAP og Amini ikke kunne tage et step yderligere op?

 • I forhold til GRs ønskede startformation til den kommende sæson, så tror jeg egentlig at forsvaret er på plads. GR har udtalt at Rask kommer til at være en ledertype på holdet og det indikerer vel, at han ikke er tiltænkt en plads på bænken. Tilbage er der bare en kamp om pladsen som højreback, såfremt man får forlænget med AJA. Ellers vil D…[Læs mere]

 • Steen6372 svarede til emnet Uacceptabel sang? i forummet AGF 9 måneder siden

  Bjarne V.: Som jeg allerede startede med at skrive, så tror jeg at det at bruge udtryk som at “du skal dø”, bliver opfattet forskelligt af forskellige generationer/mennesker. For nogen betyder det bare “fis af med dig”. Fra generation til generation bliver der vel bare brug for at finde på nye og kraftigere udtryk for at markere sig. Går vi 50 år…[Læs mere]

 • Steen6372 svarede til emnet Uacceptabel sang? i forummet AGF 9 måneder siden

  Bjarne V.: Jeg siger egentlig ikke at nogen handler på den måde fordi man synger den sang. Jeg siger bare at man må have en dårlig smag i munden, hvis det skete.

  Det er ekstreme tider og der findes altså personer derude, som ikke er lige så velovervejede som os, der sidder og skriver indlæg herinde. Jeg kunne endda forstå på Salling i går, at…[Læs mere]

 • Steen6372 svarede til emnet Uacceptabel sang? i forummet AGF 9 måneder siden

  Er det måske en generations-ting, hvor der bare er sket et skred i forhold til hvor folks grænser går?

  I disse ekstreme terrortider synes jeg bestemt ikke slå-ihjel sange er god smag. Hvor fedt er det så lige at have sunget det, hvis en ellers anden tumpe pludselig løber på banen med en kniv?