Aros Blåtandsøn

 • Tænk sig at der findes arbejdspladser i Jylland, hvor man skifter personale ud der ikke præsterer over en periode……Det var aldrig sket i København. Men derude er det jo også jydske skatteydere, der sikrer pæne tal på bundlinien, uanset hvor klodset man opfører sig, og hvor meget personalet på alle niveauer har hånden nede i kassen.

 • Jeg tror mest at denne diskussison hører hjemme blandt inkognito journalister,der får både boner og resultatløn og bonus for f.eks. nederlag, trænerfyringer og nedrykninger. Jeg mener at vi almindelige fans skal holdes os for gode til at bidrage til diskussioner, med den slags tydelige eksempler på negativt spin.

 • @Senior. Jg synes det ser fornuftigt ud med din opstilling. Ville dog gerne bytte Jamal væk for forlængelse af thomas og Aja. Så er vi rigtig godt dækket ind i forsvaret. Tænk på når der efter nogen tid kommer kontinuitet og stabilitet, hvad det kan det så ikke blive til.

 • På MTAC er der efterhånden mange “tilhængere” fra Brøndby. Ingen rigtig Aarhusianer vil skide i sin egen rede på den måde!

 • Hej jeg er over 60, og vel nok en af de mest positive AGF tilhængere du kan finde på C3 øvre.
  Jeg kan godt følge din tankegang med hensyn til den negative tabertrend, på såvel stadion som på bloggene rundt omkring.

  Du og jeg har fået det som en særlig opgave at være positiv og optimistisk, og lade det smitte af på de stakler der så at sige skider…[Læs mere]

 • Aros Blåtandsøn skrev en ny aktivitetskommentar 1 år, 1 måned siden

  Dejligt med nogen der har sat sig grundigt ind hvad fodbold er, og som har lyst til at dele det med os andre almindelige fans.
  Tak for indlægget Luther. KSDH.

 • Harald Blåtand er citeret for kampråbet ” ARoS overgiver sig aldrig ! “

 • Sjov og alvor.
  Jeg tager af og til ud til træningerne, og kan godt forstå Glens holdning til spredning af taktiske ting man ser under træning. Jeg kan også godt fornemme på Glen, at han ikke ser særlig glad ud når han ser os på fredensvang.

  Det vi nogle gange glemmer er, at det der blot er underholdning for os, rent faktisk er og skal være dy…[Læs mere]

 • Per Leth svarede til emnet Målmandsposten i forummet AGF 1 år, 7 måneder siden

  Lidt tankevækkende efter shitstormen mod Staff.
  – Godt Glen ikke kasserede Staff. Jovanovic er efter 2 kampe allerede bagud med 2 mål, så det bliver ikke lige med det samme at han vipper Staff ud på bænken.

 • Det med at der kommer flere folk når holdet vinder, kan vi kun være enige i.
  De to ting hænger meget sammen. Spørgsmålet er skal vi sætte os ned og vente på at holdet bliver bedre, eller skal vi tage initiativer så der gradvist kommer flere folk på stadion, flere penge i kasssen, flere gode spillere, og dermed resultater som i de gode gamle da…[Læs mere]

 • Forslag til AGF

  Storskærme på Aarhus stadion til udekampene. evt. gratis adgang, eller en mindre entre, og med salg af øl og pølser. Tror vi ville blive rigtig mange.

 • Pigegarden lyder som rigtig god ide. Kan nogen forestille sig Speedway uden damer?? nej vel!

  Jeg ville gerne komme et par timer før kampen og drikke et par ekstra øl, hvis der forgik noget underholdning inde på grønsværen.

  Jeg tænker også at jeg ville komme på stadion, hvis man viste udekampe på storskærme, og vi kunne købe forplejning undervejs.

 • Jeg kan godt forstå at DBU har andre interesser end os. Men hvem siger at DBU skal være placeret til evig tid på Brøndby Hovedgade, og desværre i samme by som Tv stationernes markedsføringsafdelinger. Er det en politisk beslutning, eller hvordan hulen er det gået så galt for dansk elitefodbold?
  Kan man evt. sætte noget igang politisk for at flytt…[Læs mere]

 • Forslag til klubbens markedsføringsafdeling.
  Aarhus komune har opsat ialt 8 Digitale informationsstandere ved indfaldsvejene.
  Disse søjler er opsat for at alle byens borgere kan vide hvad der sker på koncertfronten, sports arrangementer og lign.
  Disse standere læses dagligt af ca. 200.000 bilister. Det vil sige at vi allesammen mindst en gan…[Læs mere]

 • Aarhus har et kæmpe potentiale på mange måder. Derfor kan det undre at vi til nogle hjemmekampe kun sidder ca. 5000 På stadion.
  I Aarhus kommune bor der ca. 350.000 mennesker. Men potentialet er meget større end dette tal viser. De fleste Aarhusianere bor nemlig i sovebyerne og omegnskommunerne. Ifølge Eurostat bor der nu i 2016 Ialt 845.500 borge…[Læs mere]

 • Jeg drømmer om Hassan og Fischer og Jamie men uanset hvem de finder frem vil jeg at støtte deres valg loyalt.

 • Per Leth svarede til emnet Målmandsposten i forummet AGF 1 år, 9 måneder siden

  Hej Frede. Tak for dit indlæg om målmandsposten. Jeg synes at det er tilpas nuanceret, og det er virkeligheden jo ofte. Når nogen her på bloggen i hvert eneste indlæg drejer Focus hen på at en enkelt(navngiven)spiller aldrig gør noget rigtigt, siger det mere om afsenderens manglende evne, til at se såvel fodbold som resten af tilværelsen, fra mere…[Læs mere]

 • Per Leth svarede til emnet Japansk fan i forummet AGF 1 år, 10 måneder siden

  Jeg tror godt du forstår budskabet. Hvis vi skal videre med AGF, må alle begynde at tænke kreativt og udnytte de muligheder der opstår. Ikke bare dem der er ansat, men også os andre udenfor banen. Så min ros til Henze, der jo ofte går foran og viser vejen for os andre, er absolut velment. Tænk hvis blot et par hundrede af os var ligeså aktive f…[Læs mere]

 • Det er vigtigt at klubben gør alt for at få så mange som muligt på stadion. Men klubben har nu ikke den samme magt, som hvis alle vi Gf’ere hver gang tager os sammen og inviterer et par sofa-tilhængere med i Parken. Det kan være naboer, familie, alt hvad der kan krybe og gå.

 • Per Leth svarede til emnet Japansk fan i forummet AGF 1 år, 10 måneder siden

  Fantastisk for Aarhus og klubben. Den slags muligheder for positiv eksponering i medierne, kommer kun sjældent til os, og markedssføringsafdelingen i AGF har sikkert smidt alt hvad de ellers havde i hænderne, så de kunne arbejde på højtryk med at få så meget som muligt ud af besøget. Tak til Henze her på MTAC for at give klubben og markedsfø…[Læs mere]

 • Hent mere