AGF – Brøndby IF: Stem på Man-of-the-Match

0

Der var vigtige point på spil, da AGF her til aften fik besøg af Brøndby IF på Ceres Park.

Hvis AGF skulle hænge på i toppen af 3F Superligaen, var en sejr påkrævet i mandagskampen mod Brøndby IF.

AGF spillede en flot kamp på Ceres Park, og hjemmeholdet vandt 3-1.

Pausestillingen var 1-1, efter Gift Links ellers havde bragt “De Hviie” foran med 1-0. Casper Højer Nielsen leverede en flot assist til 1-0 målet.

Kort inde i 2. halvleg fik AGF’erne en hjælpende hånd. Brøndby IF-spilleren Morten Frendrup blev udvist efter at have modtaget to gule kort.

Aarhusianerne kom til flere fine chancer i 2. halvleg og i det 78. minutter kom forløsningen så. 3F Superligaens topscorer Patrick Mortensen sparkede bolden i kassen til 2-1.

Få øjeblikke efter, skulle det blive endnu bedre. Gift Links blev sendt afsted i en kontra og sydafrikaneren serverede flot bolden til indskiftede Albert Grønbæk, der udbyggede føringen til slutresultatet 3-1.

Hvem synes I, var kampens bedste GF’er?

Det er jer der stemmer, og I kan stemme på nedenstående valgmuligheder indtil i i morgen kl 23:59. Vinderen offentliggøres onsdag.

Hvem var jeres man-of-the-match? (I kan kun stemme på en spiller)