Indendørsturnering vender tilbage!

Skrevet den 8. december 2017 - 12:05 af
Fotograf: Jesper Zacho, Fan-foto.dk

Der er blot 16 dage til jul, men gaverne begynder allerede at dukke op. Således skriver AGF nu på deres hjemmeside, at de er gået sammen med AaB, OB, Brøndby og TV3 Sport om at genoplive den meget populære indendørsturnering, der spilles efter nytår.

Turneringen har dog været lukket ned de seneste par år, og kun sporadisk fået en genoplivning, hvor flere Superligaklubber dog ikke har valgt at deltage.

Nu kommer der dog indendørsfodbold på programmet de næste fire år, hvor det på skift vil blive afholdt i de fire nævnte klubber. Første gang det løber af stablen bliver d. 12. januar i Brøndby hallen. Stævnet bliver dog et sent et af slagsen, hvor de tidligere startede hen på middagen. Stævnet d. 12. januar fløjtes i gang kl. 19 og slutter kl. 22.10.

Det er seks klubber, der deltager i stævnet. AGF, AaB, OB, Brøndby og to 2. divisionsklubber, Frem og Næstved.

AGF skriver endvidere på deres hjemmeside, at klubberne har forpligtet sig til at sætte profiler på banen, så det bliver ikke en reservespækket turnering, som man ellers tidligere har været vant til.

Billetterne koster 150 kr. for voksne og 100 kr. for børn. Kampene varer 10 minutter, og der spilles med fire markspillere + 1 målmand.

Skriv et svar