Mustafa Amini

Forside Fora AGF Mustafa Amini

Viser 6 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #186305

   Da Amini blev præsenteret, var jeg skeptisk. Jeg syntes det virkede uambitiøst, og unødvendigt at hente endnu en middelmådig midtbanespiller til klubben.
   Det ændrede sig selvsagt efter SønderjyskE-kampen, hvor han brændte banen helt af og spillede fantastisk.

   Siden da har jeg dog ikke set noget nævneværdigt højt niveau fra ham i bare ti minutter af gangen, og igår kulminerede det med en helt igennem elendig, uværdig og uinspirerende indsats.

   Skal han bare skippes afsted igen, eller tror folk stadig på ham? Personligt synes jeg at han ligner endnu en fejl af JA.

  • #186310
   Stev
   Bruger

   Jeg var også lidt småskuffet, da jeg så vi hentede ham, men han skulle da have en chance, og jeg har fortsat noget credit ift. ham.

   Men, jeg synes han ligner den spiller han var i Randers. Man kan se, at han egentlig som oftest gerne vil, men det forbliver bare lidt uforløst. Nu vil jeg gerne skåne ham for en vurdering rent spillemæssigt for hans præstation i går, for jeg mener slet ikke, at han har egenskaberne til at spille i højre side, mens han virkede heller ikke synderlig engageret i sin arbejdsindsats. Han virkede generelt som om, at han havde misforstået sin rolle og gameplan’en.

  • #186320
   Klykke89
   Bruger

   Er generelt ikke for at vurdere om nogle er fejlkøb inden for det første år, da mange spillere først præstere efter tid – men mener nu også det er slidt det ikke er fremgang at spore men mere tilbagegang.

   Så mener ikke kan reelt kan vurdere JA løbene endnu andet end spillere som backman og Duncan som vel ikke engang var hans?

  • #186321
   Norden
   Bruger

   Amini er definitionen på mellem… Ikke sådan rigtig god til noget, så han bliver ofte “ligegyldig” i kampene, undtagen når han misser at gå i pres på modstanderne foran feltet, som vi bl.a. så det i Odense

  • #186332
   zcml
   Bruger

   Bortset fra mod SønderjyskE har han vel ikke spillet en god kamp, men han er da lykkedes lidt med det som mange af de andre har haft svært ved (i hvert fald indtil i mandags); nemlig at score mål.

   Synes man har set at han har kvaliteterne, men han kommer til at virke lidt ugidelig!
   Han skal kæmpe noget mere for bolden, og gøre sig spilbart (være mere bevægelig) når han ikke har den.

   Hvis han tager sig sammen, og udfolder sit talent, så tror jeg han kunne blive en god offensiv spilfordeler/playmaker, lidt a’la Danny.
   Pt. tror jeg dog måske han ville være bedst i den rolle Spelmann har haft de sidste par kampe, men han skal vise noget af den pågåendehed som netop Spelmann står for.

   • #186339
    GFsiden86
    Bruger

    Enig, ja attituden minder om Davit Skhirtladze

  • #186340
   Guffe
   Bruger

   Han mangler meget i presspillet og står tit for langt fra sin mand og sparer for ofte også sig selv i nærkampene. Det pisser mig lidt af, fordi det ikke handler om talent eller evner, men om bare at gøre det! Fremme på banen, synes jeg han spiller den godt rundt, men for sjældent selv skaber noget hverken for sig selv eller andre. Tror han ryger ud af startopstillingen til Silkeborgkampen.

  • #186487
   SortSkygge
   Bruger

   Han har været så elendig at der snart må være nogle konsekvenser. Han er ikke den eneste spiller i vores historie der har uforløst potentiale. Det samme synes jeg man ser med Stephan nu, men han ryger i det mindste på bænken. Jeg synes også Amini trænger til samt fortjener en tur derud.

   • #186507
    zcml
    Bruger

    Var også skuffet over igen at se Amini i startopstillingen, men han viste, hvorfor Glen fortsat tror på ham.
    Og ja! Han er nr. 2 på vores topscoreliste (delt 1’er inden kampen), men det var, trods alt, kun med 3 mål. Og det var ikke fordi han bød ind med så meget andet i kampene.

    Nu må vi bare håbe at han har taget sig sammen, og indset at talent alene gør det ikke; man skal også kæmpe for tingene i kampene!

Viser 6 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.