Luthers beviser

Forside Fora Off-Topic Luthers beviser

Viser 5 svartråde
  • Forfatter
    Indlæg
    • #188098
      JarlSmart
      Bruger

      I flere måneder har brugeren Luther insinueret, at han har beviser på, at JarlSmart (undertegnede) og flere andre brugere i virkeligheden er den samme. Han mener med andre ord, at jeg (og andre?) har flere profiler herinde. Hans teori udsprang i kølvandet på en diskussion om diverse rygter i transfervinduet, hvor de fleste var uenige med ham. Luther har tilkendegivet, at han agter at fremlægge sine beviser i en særskilt tråd. Jeg har derfor oprettet denne tråd, så vi kan få syn for sagen. Sæt i gang Luther 🙂

    • #188099
      Norden
      Bruger

      Grow up….

    • #188112
      Bent
      Bruger

      Frygteligt!!

    • #188114
      Steen6372
      Bruger

      Er der regler mod at have flere brugere? Ellers kan det vel være totalt ligegyldigt, hvad en tilfældig anden bruger mener om den sag?

    • #188119
      zcml
      Bruger

      Tja! Enten er han travlt optaget af at “grave” beviserne frem, eller også har han ingen, siden han ikke har givet lyd fra sig endnu!

      I øvrigt er jeg også ret ligegled med om en person har flere aktive bruger-profiler, med mindre det er imod reglerne (som Steen6372 også er inde på), men troværdigheden hos disse brugere vil bare være lig nul.
      Og jeg tror også det er det Luther har ville frem til, men om det er fordi han har grundlag til at tro, at JarlSmart skulle ha’ flere profiler (hvilke skulle disse i øvrig være?), eller om han bare er uenig med/har set sig sur på JarlSmart, og derfor forsøger at køre en smædekampagne imod ham, skal jeg ikke kunne sige!

      • #188127
        chilli
        Bruger

        Jeg tror blot Luther har “travlt” lige pludselig. Han holder nok “lav” profil herinde i et stykke tid, og håber sagen om beviserne glemmes.

        Sjovt som han har glemt hans eget mantra om, at alt der skrives herinde skal være sandheden og fakta, og kun det.!!! Eller gælder det måske kun AGF, og ikke alt andet?

    • #188136
      Aros
      Bruger

      Så vidt, jeg har forstået, vil han ikke komme med beviser, men påstande – og ikke i dette forum.

      Han har derfor i stedet ophængt et dokument med 95 teser på domkirkens dør.

      😉

Viser 5 svartråde
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.