EM Debut til Elmar Bjarnason mod Portugal

1
Fotograf: AGF.dk

I går lykkedes det miniputnationen fra Island at skabe en større overraskelse, da de sikrede sig det første point nogensinde ved en slutrunde, da de spillede 1-1 mod Cristiano Ronaldo og Portugal.

Portugal kom ellers bedst fra start, da den tidligere Manchester United spiller, Nani, bragte portugiserne foran i første halvleg, men i anden halvleg scorede Bjarnason (desværre ikke Elmar) til slutresultatet 1-1.

AGF’s eneste repræsentant ved denne slutrunde er islandske Elmar Bjarnason, og han fik sin debut ved slutrunden i de døende minutter af kampen, da han blev sendt på banen med få minutter igen af opgøret. Midtbanespilleren nåede dog ikke at gøre sig bemærket foruden et frispark i overtiden på Islands banehalvdel.