AGF fortsat ubesejret i 2018 – Vinder over Brabrand

4

Hvis et år skal vise sig at blive AGF’s, så kan det meget vel blive 2018. Hvert fald hvis man tager udgangs punkt i de første kampe, som Byens hold har deltaget i, i det nye år.

To træningskampe og en indendørsturnering, og resultatet er klart. AGF har vundet rub og stub, og endda i ganske overbevisende stil.

I første omgang var det KMD Cup i Brøndby Hallen, hvor AGF besejrede, Frem, AaB og Brøndby, for til sidst at kunne besejre OB og hæve trofæet.

Dagen efter KMD Cup triumfen stod den på træningskamp mod Aarhus Fremad, og her blev det til en flot 4-0 sejr, hvor især Jakob Ankersen strålede med sit hattrick.

I dag var det så tid til endnu en træningskamp, hvor modstanderen var Brabrand IF. Her skulle der blot spilles 21 minutter af kampen, før vi fik den første scoring. Det var Niklas Backman, der var efter et skarpt frispark fra Jesper Juelsgård.

AGF var toneangivende langt det meste af kampen, men det var især i første halvleg, at “De Hviiie” havde flest chancer at byde ind med. I anden halvleg sendte David Nielsen et stort set helt nyt hold på banen, og det var især et hold bestående af unge spillere krydret med et par rutinerede.

Trods de mange unge spillere, var det fortsat AGF der var klart bedst, men de store chancer lod sig fortsat udeblive. Derfor kom kampens 2. mål også via et langskud, da Søren Gustav Bugge Jepsen forsøgte sig langt hold. Bolden gik i mål og så var stillingen 2-0 til AGF.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen, og AGF kan dermed endnu en gang trække sig ud at et opgør uden at indkassere mål eller nederlag.